Øvrigt

3 ting, du ikke vidste om blækpatroner

Blækpatroner er en nødvendighed for mange mennesker. De er nødvendige for at udskrive vigtige dokumenter og billeder, men de kan være meget dyre, hvis man ikke ved, hvad man gør. I dette blogindlæg vil vi diskutere 3 ting, der kan ændre den måde, du tænker på blækpatroner for altid!

Der findes mange forskellige typer patroner.

Selv om alle typer blækpatroner bruger blæk, er der subtile forskelle, som kan have stor betydning for, hvordan du køber dem. For eksempel overses forskellen mellem en OEM- og en kompatibel blækpatron ofte af nye brugere, som ikke ved, hvordan de skal kigge efter den. En OEM-patron (Original Equipment Manufacturer) leveres typisk med din printer, når du køber den. En kompatibel blækpatron er fremstillet af en tredjepart og ikke af producenten af din printer. Disse blækpatroner er normalt meget billigere end OEM-patroner, men fungerer i de fleste tilfælde lige så godt.

Der findes mange forskellige typer blækpatroner

Hvis du vælger at bruge kompatible blækpatroner, skal du sørge for at få dem fra en etableret sælger. Bare fordi en patron er billig, betyder det ikke, at den vil fungere. For at sikre dig, at du får de bedste blækpatroner, skal du undersøge, hvem der har god kundeservice og rimelige priser. For eksempel laver en af vores forhandlere kompatible blækpatroner til mange populære modeller, herunder Epson T0711 & T0712 blæk . De patron og Canon CLI-226 og PGI-225.

Blækpatroner kan genopfyldes

Blækpatroner kan genfremstilles eller genopfyldes i stedet for at blive smidt ud, når de er løbet tør. Det er meget billigere at genfremstille en blækpatron end at købe en ny, hvilket betyder, at du sparer penge ved at gøre det. Du bør dog sikre dig, at det firma, der genfremstiller din blækpatron, ved hvad de laver, og at de bruger blæk af høj kvalitet. Hvis ikke, kan du ende med at få patroner, der ikke holder så længe eller beskadiger din printer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *