Ferie

3 ting du kan bruge din sommerferie på

Sommerferien er 3 uger, der går i meget forskelligt tempo, alt efter hvem du er. For nogen er tiden alt for kort og suser afsted, men andre ikke kan vente med at komme tilbage på arbejdet, så de har noget af give sig til.

Hvis du hører til den sidste gruppe, så kan du få 3 ideer til, hvad du kan bruge din sommerferie på, så den ikke blot føles som spild af tid, og du kan tage tilbage på arbejdet med en tilfredshedsfølelse i maven.

Få ordnet alle pligterne

Selvom ferien normalt ikke er det tidspunkt, hvor vi helst vil tage os en masse tid til pligterne, så er det det tidspunkt, hvor vi bedst kan nå det. Derfor er det det perfekte tidspunkt at tage sig af hjemmet og gøre alt det, vi udskyder i hverdagen.

Det indebærer alt fra at få gjort huset hovedrent til at klip bøgehækken. Måske du endda har et projekt, som du aldrig er kommet i gang med, men som vil få hverdagen til at glide – så er sommerferien tidspunktet, hvor det giver bedst mening, at komme i gang.

Prøv nye ting

Det er ligeledes, når du har en masse tid, som du skal have brugt, at det er en god ide at prøve nye ting. Det kan være alt fra nye oplevelser til nye opskrifter til en ny sportsgren.

Hvis det er lidt knapt med økonomien, så er det måske ikke en dyr oplevelse, som du skal give dig i kast med, men så kan du måske forsøge dig med at lave kirsebær marmelade – det er særligt velegnet, hvis du har et kirsebærtræ i haven, da det jo så bliver endnu billigere.

Det kan også være tidspunktet, hvor du endelig kommer ind i rutinen med at løbe eller måske får du bugt med den bog, du så længe gerne har ville læse.

Bliv tilfreds med en afslappende dag

Nogle gange, så er det bedste, du kan gøre at acceptere, at dagen kommer til at gå med afslapning – og det skulle du gerne være tilfreds med. Den bedste måde at opnå tilfredsstillelse med en dag, du ikke bruger på noget, er ved at sætte afslapning på din to-do liste på flere forskellige måder.

Klokken 8.00 kan det være, du spiser morgenmad med familien, og klokke 9.00 skal du måske gå dig en dejlig tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *