Fuldende dit outfit 

Fuldende dit outfit 

Skal du af sted til barnedåb og ønsker at se skarp ud? Så kan løsningen for en være et slips. vi tilbyder et stort sortiment af mange differentierende modeller af slips hos BalderClothes finder man brede slips, som en spasmager vil have eller slimslips til dig der ønsker at se elegant ud når du skal ind til møde. Her vil du uden tvivl færdiggøre sit look med en slipsenål, som hurtigt og elegant holde styr på ens slips og gør at din look er perfekt.  

Skal man til julefrokost med familien? 

En af de klassiske steder man benytter slips er når man mødes om den traditionelle julemad sammen med vennerne til julefrokoster, der har BalderClothes den perfekte løsning til dig som ønsker med et alternativt juleslips. Her har BalderClothes et enormt sortiment af slips der passer lige ind til julefrokosten. Her har vi slips med seje mønster.  

Går du op i dig selv og dit udseende? 

Om man er studerende, forretningsmand eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit yndlings valg for at få ens look til at hænge sammen. Slipsenålen er til dig som virkelig vil gøre noget ekstra ud af dit look. Her vil det være smart at farvesammensætte slipsenålen med dit ur, så hvis du har en guld accessorie, så tag en guldslipsenål, så dit look er perfekt og at ens viden på tøj er til at se og vilgive et godt indtryk overfor dine familie 

Mangler du rådgivning? 

Hos BalderClothes finder vi et stort udvalg af slips i masse modeller. Her kan vi rådgive en til hvilket slips, som passer sammen med hvilket skjorte. Så du får en second opinion eller en hjælp om hvad der kan passe smart sammen. Vi har igennem en længere tid arbejdet med slips og ved derfor hvad, der er værd at vide og hvad man skal tænke over, når du skal vælge et slips.  

Det kvalitetsbevidste valg 

BalderClothes går op i kvalitet og du vil finde at størstedelen af vores slips er lavet af silke, så det er nemt for dig at binde. Her finder man på samme tid at BalderClothes slipsenåle er i enkle og stilrent design. Så man er sikker på at slipset ikke er træls for dig eller være for meget. Med en slipsenål finder man en elegant accessorie, som er let for dig at bruge. BalderClothes sortiment af slipsenåle er i guld og sølv, så den 100 % er synlig på slipset, så man kan se den ekstra detalje du har påført dit look.  

Den praktiske løsning 

Man skal ikke kun vælge en slipsenål for at sammensætte looket, en slipsenål kan assistere en, hvis de første par genstande er kommet indenbords. Den assistere dig nemlig også med at organisere slipset, så slipset ikke hopper ud til den ene side og dermed gør dit slips skævt. 

tonsvis af farver 

Er man den farverige type, som elsker farver i ens påklædning og har søgt efter et sted, hvor man kan købe slips i mange forskellige farver? Så skal man ej søge mere, BalderClothes har slips i mange farver og mønstre. Både med polkaprikker og med helt nomalt slips med en farve der er gennemgående i slipset. Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? Hvis man har etønske til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan du efterspørge det ønskede slips ved BalderClothes og BalderClothes vil gøre alt for at få det hjem til dig! 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *