Hus og Have

Gode råd til din postkasse

Der findes et stort udvalg af postkasser. Men vidste du at som postkasseejer kan du gøre hverdagen nemmere for din postuddeler og avisbud? Prøv med postkasse stickers. Her kan du lave lige netop den postkasse stickers der passer til dig og din husstand. Det er nemt, hurtigt og billigt hvis du skal være kreativ med din postkasse.

Anvend postkasse stickers

Hvorfor er det en god ide at anvende postkasse stickers? Det er der flere årsager til, men nogle af de gode råd er at postbuddet og avisbuddet nemmere kan finde dig og din husstand. Det er ikke et must med navne på postkassen hvis du og din familie gerne vil være private. Men så kan du nøjes med et husnummer. Det vil stadig hjælpe posten og avisbuddet. Du kan vælge husnummer alverdens størrelser – for eksempel 7cm. 10cm. Og 15cm. Jo større det er, hvis det kun er husnummeret jo mere elegant, ser det ud.

Hvilke muligheder kan der vælges?

  • Fornavn
  • Fornavn og efternavn
  • Fornavn, efternavn og husnummer
  • Husnummer

Hvis du vælger at gå all in med design af din postkasse, så er det som regel muligt at blande en masse designs, så hvert navn kan blive personligt. Hvis din husstand indeholder far, mor, 2x børn, hund og kat så er det muligt at i alle sammen får hver sin figur på en og samme stickers. Det er super smart og børnene vil elske det.

Er det nødvendigt?

Som sådan er det ikke et must. Det vil være praktisk for jeres postuddeler. Dine børn vil elske at være med til at designe det. I som familie kan selv vælge mellem flere forskellige figurer, skrifttyper, design og størrelser.

Hvis du synes at din postkasse ser kedelig og trist ud, så shin den op med en af disse stickers. Din postkasse vil se gladere ud.

God gaveide

Skal i til indflytterfest eller fødselsdag, så vil postkasse stickers være en super god gaveide. Det er noget alle kan bruge. Det er nemt at sætte på sin postkasse. Det er vigtigt at du sørger for at der ikke kommer luftbobler. Det ser ikke pænt ud og vil ikke holde lige så længe. Brug postkasse stickers som praktiske oplysninger til postbuddet, samtidig med at jeres postkasse vil udstråle mere elegance. Hav gadens pæneste postkasse med det pæneste design, jeres naboer vil snakke om det, måske endda være lidt misundelige, og så er gaven i hus til dem.

Guide til påsætning

Heldigvis findes der flere online guider hvor du har mulighed for at få en grundig vejledning til at påsætte din stickers. Det er ikke svært, og det tager kun et par minutter. Så nej det er ikke svært. Det er nemmere at få din postkasse stickers til at sidde fast, hvis din postkasse er rengjort.

Det tager som regel heller ikke mange minutter at designe den postkasse stickers i vil have. Hvis i har bygget nyt hus, er det vel ikke kun huset der skal være elegant? Postkassen skal også stråle af elegance.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *