Øvrigt

Hvad er vigtigt for dig, når du skifter bank

Når man leder efter ny bank, så kan det være en god idé, at undersøge hvilke ekstra goder, man får med i købet. Man kan godt en gang i mellem komme til at glemme, at man jo er bankens kunde og at de sælger et produkt, som du gerne skal købe. Derfor vil de fleste banker også have ekstra services og lignende til dig som kunde, der skal få dig til at vælge dem frem for de andre banker, når de overvejer at skifte bank. Det er derfor ikke helt ligegyldigt hvad bankerne tilbyder ud over de klassiske bankprodukter som lån og lønkonti. Der kan virkelig være noget af værdi at hente, og hvis du alligevel overvejer at skifte bank, så husk ikke at overse dette punkt.

Hvad er vigtigt for dig?

Når man tænker på at skifte bank, er det selvsagt oftest ikke fordi der kommer fine frynsegoder med skiftet. Men uanset, så kan det måske betyde meget, hvis man står og vakler mellem to banker, der tilbyder nogenlunde det samme. Det kan i så fald give rigtig god mening, at se nærmere på alt det, som ligger uden om den almindelige bankforretning. Her kan nemlig godt være noget at hente, når man gerne vil have et bankskifte. Det er også ofte her, hvor man kan se nærmere på, hvad banken vægter højest i forhold til ekstra service eller ansvarlighed overfor fx lokalsamfundet. Det kan altså godt give et lidt dybere indblik i, hvordan du vil passe ind hos den specifikke bank. Netop når man skifter bank, så kan det jo virkeligt være meget relevant viden.

Skift bank og få ekstra goder

Hvilke ekstra tilbud, bankerne tilbyder kan være ret forskellige. Måske du kan få billigere forsikringer hos bankens eksterne samarbejdspartner. Måske har banken en god og gennemtænkt app, der gør din hverdag nemmere. Måske kan du få et Mastercard med rejseforsikring til rabatpris. Måske gør banken en ekstra indsats i forhold til støtten til lokalområdets foreningsliv.

Der er mange muligheder for at finde en bank, der kan tilbyde det, der betyder noget for dig. Det kan også være, at det er vigtigt for dig, at du får en personlig kontakt til din rådgiver, eller at der ligger en fysisk filial i rimelig nærhed af din bopæl. Det kan alt sammen betyde noget. I et marked, hvor utroligt mange banker kæmper om din gunst, så kan dette være tungen på vægtskålen i forhold til at få dig til at vælge dem frem for andre når du skifter bank. Derfor er det også helt reelt og fornuftigt at spørge banken ind til de ekstra goder eller tilbud de kan give, når du overvejer at bankskift.

Der findes altså en hel liste af ekstra ydelser og tilbud som bankerne kan give dig, og om de er væsentlige i forhold til dit valg af bank er jo helt op til dig. Men uanset, så kan det være en rigtig god idé at se lidt nærmere på, hvordan banken og dens aktiviteter uden om den almindelige bankforretning passer ind i dit værdisæt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *