Ravjagt i ferien

Ravjagt i ferien

Omkring Vejers findes mange interessante attraktioner, som jeg skal besøge, fx i den dejlige og livlige ferieby Blåvand. Her finder I mange butikker og spisesteder, og derfor kan det betale sig at gå på shoppetur eller bare slentre gennem Blåvand. Gå ikke glip af byens varetegn, Blåvand Fyr, som guider skibene forbi det farlige Horns Rev, hvor mange skibe før i tiden blev ødelagt og netop her skal jeg være i 14 dage og så står den på ravjagt.

Jeg har ravlygten med på ferie

I år har jeg taget min ravlygte med og heldigvis har konen gjort det samme selvom hun ikke er ligeså ivrig en ravjæger som jeg er. Jeg har netop anskaffet mig en ny ravlygte og den er også blevet testet i det sønderjyske hvor vi kommer fra. Sandskær Strand er der hvor jeg normalt går på ravjagt og stedet er fint og der kommer ikke så mange i dette område.

Jeg har hørt meget om Blåvand og det rav der bliver fundet på stranden men lige hvor de finder det ved jeg ikke men jeg har da lavet lidt research og det skulle være ganske godt ved Blåvandshuk og Blåvand Fyr.

Shopping er ofte også en del af vores ferie og her har jeg læst at Blåvand har mange gode butikker og i hovedgaden findes der f.eks. modetøj, sko, legetøj, brugskunst, dagligvarebutikker, men vigtigst af alt også en ravbutik. Ellers kal turen krydres med lidt kulturelt i Ribe hvor der skulle være nogle gamle gader i midtbyen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *