Øvrigt

25 nemme middage, når du ikke vil lave mad

Der er så mange nemme og lækre middage, som kan tilberedes på kort tid. Et par af mine favoritter inkluderer enkle pastaretter med en hurtig hjemmelavet sauce, stegt kylling eller fisk og quesadillas. Disse måltider er ikke kun nemme at lave, men de er også overkommelige og underholdende. Plus, de er perfekte til enhver aften i ugen. Jeg har samlet 15 af mine yndlings hurtige og nemme middage. Prøv en, eller prøv dem alle! En nylig undersøgelse har vist, at antallet af overvægtige voksne i USA er steget med 38 % siden 1980. Antallet af voksne, der er overvægtige steg også fra 25 % til 34 %. Ifølge en ny undersøgelse offentliggjort i JAMA analyserede forskerne data fra 37.000 deltagere indsamlet mellem 1988 og 2010. Undersøgelsen involverede voksne i alderen 20 år og ældre.

Hvad skal vi have at spise i aften?

Vi skal have en lækker middag med stegt kylling, kartoffelmos og grønne bønner. Kyllingen bliver saftig og smagfuld, og kartoflerne bliver cremede og lækre. De grønne bønner bliver friske og sprøde. Det bliver et fantastisk måltid! Men før vi spiser, vil vi gerne bruge et par minutter på at bede. Vi vil hver bede på vores egen måde og fortælle Gud, hvor taknemmelige vi er for hans mange velsignelser. Det er vores job som troende. På grund af det, Jesus gjorde for os på korset, kan vi komme til Gud gennem bøn, når som helst vi vil. Efter at have bedt, lad os tale om, hvad vi er taknemmelige for.

25 dagligvarevarer, der hjælper dig med at spise sundt på et budget

Mad og dagligvarer er en nødvendighed i livet. De er noget, vi alle har brug for for at overleve. Jeg er taknemmelig for den mad og dagligvarer, jeg har i mit liv. Jeg er taknemmelig for, at jeg kan gå i købmanden og købe, hvad jeg har brug for. Jeg er taknemmelig for, at jeg kan lave mad og spise det. Mad og dagligvarer er en nødvendig del af livet, og jeg er taknemmelig for dem. Barcroft Media via Getty Images En italiensk kunstner har brugt et år møjsommeligt på at skabe en kopi af det 17. århundredes marmor af den græske gudinde Aphrodite ved at bruge plastikskeer. Lorenzo Quinns skulptur, med titlen 'The Birth of Venus', tog over et år at færdiggøre, idet den brugte over 5.000 skeer og vejede mere end et halvt ton.

Link til artiklen

nem aftensmad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *