3 gode grunde til at rejse med bus

Det at rejse med bus er ikke altid den første løsning, som dukker op i folks hoved, når de skal planlægge en god ferie. Faktisk vælger de fleste ofte at skifte dæk ud med vinger – eller køre i deres egen bil, hvis de skal ud i Europa.

Men der kan være mange gode grunde til at tage på rejse med et professionelt busselskab, der kører ud i Europa. Læs med her.

Prisen

Hvis du rejser med bus, kan du ofte få det billigere end med flyet. Og særligt i øjeblikket, hvor priserne er røget i vejret på flyrejser grundet krig og uroligheder i Europa, er det værd at (gen)overveje bussen.

Prisen på flybilletter er i mange tilfælde næsten fordoblet. Det kan gøre det svært for helt almindelige mennesker at rejse ud i verden og samtidig have de ekstra penge, der er påkrævet for at kunne opholde sig i det pågældende land. Netop den del er svær, når prisen på flybilletter er steget næsten 3 gange så meget som den øvrige inflation ifølge Politikken.

Du kan slappe helt af

Okay, så selvom du ikke kan flyve til samme pris, kunne du måske selv køre ud i Europa? Ja, det er muligt. Men benzinprisen er naturligvis også høj, hvis du skal betale hele gildet selv, kontra være en del af de samlede udgifter på en bus, der kan tage turen mere økonomisk.

Derudover, er der en væsentlig forskel: Komforten i at rejse i bus! Du kan her sidde og slappe af hele vejen, mens en anden tager sig af at styre bussen. Det giver dig mulighed for at slippe for den lange tur bag rattet og i stedet nå frem til din destination helt udhvilet.

Tænk på miljøet

Selv hvis du ikke aktiv klimaaktivist, er du sikkert enig i, at det er godt at reducere CO2-udslippet, der hvor det er muligt. Et af de steder er på rejser. Og ved at rejse med bus, kan du være med til at reducere udslippet. Det skyldes, at bussen – sammenlignet med f.eks. 20 biler, som passagererne ellers ville have taget – er et grønnere valg. Det er værd at tage med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *