Øvrigt

3 tips til at få succes på Youtube

Vil du gerne i gang med at lave videoer på Youtube, eller er du allerede i gang og mangler råd til at få mere succes, har vi her et par tips til dig.

Find den bedste termodragt til kvinder her.

1 – Find et emne der interesserer dig

For det første er det jo meget vigtigt at finde et emne eller et område, der interesserer dig, når du skal lave videoer på Youtube.

Hvis du har kastet dig over et emne, som du egentlig ikke føler noget for, bliver det også meget svært for dig at lave gode videoer. Det skal jo gerne være sjovt for dig at lave videoerne, og det bliver det som regel kun, hvis du føler noget for det, du snakker om.

2 – Lær at lave gode thumbnails og titler på dine videoer

Dernæst skal du også lære lidt om det tekniske bag at lægge videoer på Youtube. Det handler blandt andet om at være god til at lave interessante thumbnails. Det er det lille billede, en person se, når de scroller igennem Youtube. Det er det billede, der repræsenterer din video.

Her er det jo vigtigt, at du kan lave en rigtig god thumbnail for alle dine videoer, da det øger muligheden for, at en person vil klikke på den og se den. Og det samme gør sig gældende med titlen. Det er de to ting, du har at gøre godt med, når du skal kæmpe om seere.

3 – Bliv god til at redigere dine videoer

Sidst, men ikke mindst, skal du også lære at blive god til at redigere dine videoer. Det kommer automatisk med tiden, hvis du selv kaster dig ud i det. Men jo bedre du er til at redigere dine videoer, desto nemmere har du også ved at lave gode videoer.

Hvis du ikke selv har interesse i at klippe dine videoer, er det tit muligt at købe sig til hjælp på det område. Der er mange på Youtube, der ikke står for at klippe og redigere deres videoer selv. Det har de andre til at gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *