Hus og Have

5 måder, hvorpå du kan spare penge på med et elbil

Selv om de umiddelbare omkostninger ved at købe en elbil kan virke dyre, er der en række løbende besparelser, du kan opnå.

 

1: Ifølge AirQualityNews.com kan fuldt elektriske køretøjer koste så lidt som 1 pence pr. kilometer at køre, sammenlignet med 8-17 pence pr. kilometer for benzin- og dieselbiler. Det betyder, at du kan køre 200 miles for kun 2 £ i en elbil.

 

2: Brændstofomkostningerne er ca. 70 % lavere for EV’er, hvis der bruges elektricitet til opladning hjemme om natten.

 

3: Fuldt elektriske køretøjer har generelt 3 hovedkomponenter; den indbyggede oplader, inverteren og motoren. Med færre dele, der er modtagelige for skader, kan du sjældent få brug for at få din elbil serviceret, hvilket holder reparationsomkostningerne minimale. Læs mere her: https://www.billigladestationer.dk/ladestandere/

 

4: Elbiler med nul emissioner er nulstillet for standardskat. Det betyder, at du ikke skal betale nogen køretøjsafgift på et rent elektrisk køretøj.

 

5: Med indførelsen af Clean Air Zones rundt om i landet er kørsel i en elbil en mulighed for at spare på trængselsafgifter, da nul-emissionskøretøjer i øjeblikket er fritaget. Når du f.eks. kører ind i Londons trængselszone i en EV, kan du spare 15 £ hver gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *