Øvrigt

Anbefaling til Investeringer

Er du klar til at gentænke dine investeringer? Og har du afklaret med dig selv, om du vil investere og spare klogt og sikkert op, med et løbende stabilt afkast? Eller er du investerings typen der går all in efter den store gevinst?

Aktiemarkeder går op og ned, og det kan ofte være en risikabel investering, hvis du ikke er professionel investor, men blot, ligesom de flest andre, ønsker at spare op og have en personlig egenkapital og sikkerhed gennem din investering. Og hvis du gerne vil sikre dine sparepenge og investeringer bedst muligt, er der faktisk gode alternative investeringsmetoder til det traditionelle aktiemarked, hvor din investering er sikret i langt højere grad.

Dilemmaer omkring investering og opsparing

Når det gælder investering, tror mange at det kun handler om traditionelle aktier og markeder de ikke har indsigt i eller tilhørsforhold til. Og det kan ofte skræmme mange almindelige mennesker, fra at starte deres investeringseventyr og begynde at investere deres opsparing. Dilemmaet er dog, at man pt. I dagens Danmark, ikke får noget som helst ud af, at spare op i det traditionelle bankvæsen. For nogle er det ligefrem en udgift, at have deres penge stående i banken. Og her kan investeringer være en glimrende vej til, at forrente sine penge og forrente dem godt. Det handler blot om at investere klogt. Og her kan aktiemarkedet virke meget risikabelt, hvis man ikke ved ret meget om investering. Hvis du gerne vil placere dine penge i noget solidt, er aktier måske heller ikke den bedste løsning. Hvem husker ikke finanskrisen, hvor aktiemarkedet faldt voldsomt?

Traditionel aktiehandel kan således være en god investering, hvis man har tid til at sætte sig ind i det. Hvis du blot vil investere dine sparepenge i et sikkert alternativ til banken og investeringsfondene, og samtidig få et stabilt afkast, kan du overveje investering i ejendomme.

Hvad er særligt ved investering i ejendomme?

Investering i ejendomme har typisk været for de, der i forvejen havde mange penge. Sådan er det ikke længere. I dag er det muligt at investere i ejendomme, selvom man ikke har mange millioner på kontoen.

Investering i ejendomme går helt enkelt ud på at købe en ejendom, leje den ud og få indtægter fra huslejen. Nu koster en ejendom hurtigt et par millioner, i hvert fald hvis du efterfølgende skal kunne leje den ud. Men med en ny digital platform, kan du som helt almindeligt menneske også hoppe med på investeringsvognen og få dine penge til at yngle flere penge, helt automatisk. Idet du sammen med en masse andre investorer, investerer mindre beløb og i fællesskab køber lejligheder eller ejendomme, der lejes ud som fælles investering, i et til formålet oprettet ejendomsselskab, som du automatisk bliver medejer af.

Brickshare er en ny virksomhed, der som de eneste i Danmark, tilbyder ejendomsinvestering ved hjælp af crowdfunding. Investering med brickshare.dk har nemlig gjort investering i ejendomme til allemandseje.

Sådan kan du investere gennem crowdfunding

Brickshares model er simpel. De står for alt det praktiske, så alt, hvad du behøver, er at vælge interessante investeringsmuligheder. Den klassiske ejendomsinvestor skal derimod selv finde og udvælge ejendomme til køb. Og det kræver indsigt i boligmarkedet.

Med Brickshare behøver du ikke at bekymre dig om alt det. Du får blot tilbudt investeringer i håndplukkede ejendomme i attraktive områder. Når du byder ind på en ejendom, køber du en lille del af den. Men du er som beskrevet, ikke den eneste investor, og dermed ikke alene med risikoen.

Investering gennem crowdfunding konceptet, betyder netop, at der er mange investorer, der går sammen om at investere i fællesskab. Det betyder, at du bagefter vil eje en del af en ejendomsporteføje, typisk en række lejligheder i samme bydel. Når købet er fuldendt, vil Brickshare leje lejligheden ud, og som medejer får du nu en del af huslejen.

Derfor er ejendomsinvestering mere sikkert

Når du investerer, løber du altid en risiko. Men risikoen ved at investere i ejendomme er langt mindre, end hvis du køber traditionelle aktier. For så længe du investerer i boliger, vil du i længden få et afkast, fordi der altid er nogle, der har brug for et sted at bo.

Og i vores perspektiv er dine penge i bund og grund mere sikre, investeret i mursten end opbevaret af et bankvæsen, ingen helt kan gennemskue.

Er du klar til at investere på en ny måde, og gentænke din måde at tænke opsparing på? Og vil du have dine midler til at yngle sikkert og stabilt, er vores klare anbefaling, at du forsøger dig med crowdfunded investering i ejendomme.

Du kan her tilmelde dig Brickshare.dk gratis og komme i gang med at investere i ejendomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *