Øvrigt

Børnefødselsdag med gåder

Børnefødselsdag

Vidste du at det er muligt at holde børnefødselsdag hos Superevent og BreakoutRoom? 

Vi tilbyder flere sammensætninger til børnefødselsdage, og besøger du os om søndagen er der endda rabat at hente på vores funevents, såsom Lokumsræs, PromilleHockey og BumperFodbold. 

Med vores nye Escape spil, Magic School, kan helt ned til 8 årige få en oplevelse af at prøve et escaperoom. Vi har dog taget alt fra et fysisk rum og samlet omkring en magisk kasse. To af disse kasser har vi så sat ind i et tematiseret rum der er udsmykket så man får fornemmelsen af at man træder ind på en magisk skole (Af copyright grunde må vi ikke sige navnet højt på den skole tankerne ledes mod)

Med i rummet har man selvfølgelig en af vores dygtige gamemastere som formår at sætte stemningen og guide børnene igennem spillet og optagelsesprøven. Hjælpen tilpasses gruppen så alle vil føle de får noget ud af det, uanset om børnene er 8 eller 14 år gamle.

Er man virkelig Harry Potter fan kan man kombinere oplevelsen, og efter lidt medbragt kage og andet fødselsdagshygge, kan man tage en tur i vores quizrum hvor man blandt andet kan dyste på sin Harry Potter viden.

På eventyr i Junglen

For de lidt ældre børn, er vores BreakoutRoom, Junglemysteriet, et stort hit. Her får man oplevelsen af et rigtigt escaperoom, men istedet for en dystre stemning man oftest finder i sådanne rum, så er man istedet fanget i en hyggelig og lys jungle hvor tråden igennem opgaverne er mere lige til end i mange af vores andre escaperooms.

I Junglemysteriet er I alene i rummet (Ved børn under 12 år anbefaler vi at der er en voksen med inde i rummet), og jeres gamemaster vil istedet følge med via overvågningen og kan sende ledetråde hvis behovet opstår.

Tøv ikke med at kontakte os og få hjælp til at sammensætte din børnefødselsdag med escaperoom og breakoutrooms

Bemærk at vi anbefaler ikke man holder børnefødselsdage hos os fredag og lørdag, hvor vi ofte har mange polterabender og firmafester i huset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *