Hus og Have

Dette skal du huske, hvis du skal holde babyshower

Dette skal du huske, hvis du skal holde babyshower

Har du fået til ansvar at skulle planlægge din venindens babyshower? Det er en hyggelig tradition, som mange benytter sig af til at kunne fejre en veninde eller bekendt med deres graviditet. Det er bestemt ikke et krav, men derimod noget sjovt, som man kan gøre for hinanden, når man er gravid. Hvis du er på bar bund om, hvad du skal have købt hjem, så kan du læse med i denne artikel. Her vil vi nemlig skrive lidt mere om, hvad du skal have med til et babyshower. 

 

En flot kage

Der skal være kage til, når man skal holde et babyshower. Hvis du kan, så prøv at koordinere med festens farveskema. Hvis festen f.eks. vil være mest pink og hvid, skal du medbringe en kage i disse farver. Du kan vælge en kage, der kommer med smage som den gravide elsker eller så kan du få bageriet til at lave en kage med en lille baby ovenpå i marcipan. Hvis den vordende mor ikke er så meget til kage, så kan I også nøjes med andre lækkerier i form af småkager, slik eller friskskåret frugt. 

 

Pynt

Du skal også medbringe nogle dekorationer som babyshower pynt. Igen skal du koordinere det med festens farver. Hvis der er særlige temaer, som den vordende mor har nævnt, skal du også forsøge at indarbejde dem. Du kan få heliumballoner, serpentiner og bannere meget billigt i de fleste festforretninger. Det kan være store balloner, hvor der står “girl” eller “boy”. Det er meget fint, og det kan sætte en hel rigtig stemning, når dagen kommer. 

 

En god gave

Den kommende mor vil helt sikkert sætte pris på en fin gave. Hvis du ikke kender barnets køn endnu, kan du købe noget, der kan bruges til både en dreng og en pige. Prøv at undgå tøj, medmindre du er sikker på størrelsen. Ellers kan du også købe noget i en større størrelse, så barnet kan komme til at bruge det med tiden. Legetøj er altid en god mulighed, og de fleste forældre er taknemmelige for alt slags!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *