Hus og Have

Fine detaljer fra Ferm Living

Grundlæggeren bag Ferm Living, Trine, startede Ferm Living-eventyret fordi hun ikke kunne finde noget tapet som passede hendes smag. Sammen med hendes kreative mand lavede hun præcis dét som de ønskede – og det blev startskuddet på Ferm Living. Det mest kendetegnende ved Ferm Living produkterne – som har et  produktsortiment der spænder fra spejle, møbler, lamper og andet boligtilbehør som du kan købe på t.i.n.g – er dets detaljer, bløde former og figurer samt unikke teksturer. Både på den danske og internationale scene har Ferm Living gjort sig bemærket i over ét årti.

 

De sammensmelter noget fra det klassiske kendte skandinaviske design-udtryk og kombinerer det med nutidens og fremtidens tendenser. Derigennem  har de skabt noget unikt med øje for detaljerne og genkendelse i designs. Som så mange andre har det for os hos t.i.n.g været umuligt ikke også at blive helt fascineret af deres mange skønne produkter, hvorfor vi udbyder Ferm Living i vores produktudvalg.

 

En af skandinaviens foretrukne brands – få Ferm Living hos t.i.n.g

Uanset om din foretrukne form af interiør er rund, kantet eller abstrakt, har Ferm Living noget til enhver smag. Det er både i kategori af tilbehør til køkkenet, møbler i hjemmet, holdere til planter, opbevaringskrukker, spejle og meget andet. Med produkterne fra Ferm Living kan du nemt skabe et skandinavisk hjem med et personligt finish og samtidig være en del af de nyeste tendenser. Du kan eksempelvis få et feminint touch med guldspejlet, som du ovenikøbet kan tage med dig på farten. Det passer fint ind på badeværelset eller måske i soveværelset, men tilføjer kant og elegance på samme tid. Det kan også være i kombination med en pæn t-shirt fra Moss Copenhagen. Du kan lave stilleben og have spejlet fra Ferm Living, dine smykker, din yndlingsparfume og nogle stearinlys samlet – og have en lille feminin hyggekrog, et sted i dit hjem, hvor du ellers har indrettet med fokus på velvære.

Ferm Living har stor succes med deres møbler og boligtilbehør, og det forstår vi godt. Til rimelige priser, kan du tilføre dit hjem dét ekstra, som kan gøre dit hjem unikt. Ferm Livings design passer nemlig ind i de fleste stilarter og hjem, og med kun ganske få produkter, kan du puste nyt liv i dit hjem.

Hos t.i.n.g hjælper vi dig gerne med at finde de helt rigtige ting fra Ferm Living, til lige det eller de rum, som du gerne vil personliggøre og pifte op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *