Mad og Drikke

Frugtordning erhverv – FrugtKurve og FrugtKasser på arbejdspladsen

Sådan vælger du den rette frugtordning til virksomheden

Frugt er godt og sundt. Det er noget vi alle sammen sikkert kunne spise meget mere af. Hvor meget frugt spiser du? Det kan være at du ved at du ikke spiser nok frugt. Men hvad er nok frugt? Der er nogle generelle anbefalinger vi allesammen kan følge. Og de færreste lever op til disse anbefalinger. I denne artikel kan du læse mere om hvordan du kan vælge den rette frugtordning til virksomhed du arbejder i. Det er blevet populært med frugt på arbejdspladsen. Det er en rigtig positiv udvikling, og derfor vil vi meget gerne inspirere dig ved at hjælpe dig med at vælge den rette frugtordning. For frugt på arbejdspladsen har bare stor betydning for, at medarbejderne lever det sundere, når de opholder sig på dette sted.

Tænk over jeres budget

Det kan være, at I bare ønsker det bedste af det bedste. Men det kan også være, at virksomheden blot har et begrænset budget til at indføre en frugtordning. Heldigvis findes der utroligt mange forskellige muligheder derude, så der er med garanti en mulighed til et hvilken som helst budget. Levering af firmafrugt til virksomheder med en frugtordning på arbejdspladsen er derfor en løsning, der kan tilpasses alle virksomheder. Klik ind via linket for at se de muligheder, I har. Der er en masse, og det kan sagtens betale sig at bruge noget tid på at sætte sig godt ind i dem.

Hvor stor skal frugtkassen være?

Man kan faktisk bestille frugtkasser i forskellige størrelser. Det er enormt praktisk set i forhold til, og der skal være frugt til jeres arbejdsplads og medarbejdere. Derfor skal I tænke på, hvor mange der arbejder på arbejdspladsen, så I kan tilpasse størrelsen. Hvis det er en meget stor arbejdsplads, kan det være, at I har brug for flere frugtkasser. Men I kan med fordel også altid prøve det af og se løbende, hvor mange der egentlig ender med at gøre brug af denne frugt service. Det ville være ærgerligt at bestille for meget, så det meste frugt blot ender med at rådne, fordi medarbejderne ikke når at spise det hele. Derfor er det bedre at starte i det små, og så kan I altid bestille mere, hvis det ender med at blive den helt store succes.

Hvilken type frugt?

Nogle services tilbyder, at I kan vælge mellem forskellige sammensætninger af frugtkasser, så I kan vælge noget frugt ud, som flertallet kan lide. Det kan være en smart måde at undgå, at medarbejderne ikke ender med at kunne lide halvdelen af frugten. Det ville da også være ærgerligt. Frugt til dit firma med en firmafrugtordning til virksomheder er heldigvis så fleksibel med de mange muligheder derude. I kan faktisk også vælge frugtkasser udelukkende med økologisk frugt, hvis I vil være ekstra sunde. Så er I i hvert fald sikre på, at I får det sundeste af det sunde, og at I samtidig tager jer af miljøet. Det er altid en god ide, og så kan I virkelig spise en masse frugt med ekstra god samvittighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *