Grupperejser gjort let – find jeres næste rejse hos Akini Rejser

Hos Akini Rejser arbejder vi hele tiden med store grupper af mennesker. Uanset om du leder efter en rundtur i Europa eller en vandretur i Alperne, kan vi planlægge det hele.

Rejsebureauet bag verdens bedste grupperejser

Vi har mange års erfaring med at arrangere grupperejser. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og skræddersyer et spændende og relevant tilbud.

Vi kommer gerne med et tilbud på enhver form for grupperejse, hver gang du har brug for det – fra møder til familiesammenkomster, fra teambuilding til konferencer og kongresser.

Vi ordner formaliteterne, så du kan komme i gang med den sjove del – research, planlægning og forberedelse af eventyret!

Det personlige præg, der gør forskellen

Hos Akini Rejser er vi forpligtet til at levere en personlig service, der er skræddersyet til vores kunders behov. Vi er her for at hjælpe dig – uanset om det er at svare på spørgsmål eller give råd, komme med forslag eller bare være der, når det er nødvendigt.

Akini Rejser er en af de førende grupperejseudbydere i Danmark, som mere end 2000 virksomheder har tillid til hvert år.

Vi arbejder sammen med dig om at skabe din drømmerejse

Med mange års erfaring med at arrangere grupperejser tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker og skræddersyer en rejse, der opfylder dine behov og tanker. Planlægger du en rejse for en større gruppe (mere end 20 personer), kommer vi gerne med et spændende og relevant tilbud.

Skræddersyet rejseplan lige til dig

Der er noget inspirerende ved at designe en skræddersyet rejseplan til dig – det er som at designe et skræddersyet jakkesæt! Vi tager højde for eventuelle begrænsninger, interesser eller bekymringer, der kan gøre en forskel.

Det er vigtigt at bruge tid med venner eller familie, så lad os bygge den perfekte ferie sammen! Vi kan planlægge alt fra overnatning til aktiviteter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *