Hoppeborg for alle

Hvilke hoppeborge har Superlej?

Hos superlej har vi hoppeborge i alle størrelser og for alle aldre. Så hvad end du skal bruge en til sommerfesten, den runde fødselsdag, konfirmationen, børnefødselsdagen eller blot en varm sommerdag, så har vi med garanti en du kan bruge.

Regnbue 

Vores mindste hoppeborg, men stadig en utrolig populær størrelse. Den fylder “kun” 5*4 meter, så den kan presses ind i de fleste haver. Selvom den ikke har så mange ekstra ting som mange af de andre, så vil især de mindste børn føle de kan overskue denne.

Cirkusdyr

Denne har samme størrelse som regnbuen, men med et mindre rutsjebane ud fra siden. Især de mindste vil synes den er sjov, både designmæssigt og med rutsjebanen.

Giraf og elefant

Vores bedst sælgende er uden tvivl vores giraf og elefant hoppeborge, hvorfor vi også har flere af dem i sortimentet. Med en størrelse på ca. 5*4 meter og et hoved der kommer højt op i luften har disse lidt mere WOW-effekt. De er samtidig overdækket og beskytter derfor lidt mod solen.

Piratskib

Et af vores to nyeste hoppeborge. En god hoppeflade, en udemærket størrelse rutsjebane og et tema som både 5 årige og 12 årige vil synes er sejt. Sejl med på pirateventyr og rutsje ud gennem skibets front.

Jungledyr

Denne ligner Piratskibet af design, men istedet for et skib er vi taget i junglen. Flot design og en fin rutsjebane.

Multiplay Krokodille

Vores anden nye hoppeborg på lageret. En lidt mindre multiplay end de andre vi har, men utrolig populær. Børn vil hurtigt opdage at krokodillens mund kan fungere som katapult for fx. sko – så er skoene pludselig væk, så tjek lige hvor mange der er fløjet om bag hoppeborgen.

Multiplay Løve og Multiplay Pirat

To af vores populære modeller, da de har lidt mere størrelse og er mere end blot en hoppeborg. Med en lille forhindringsbane og en okay rutsjebane kan der underholdes mange børn i timen.

Junglebanen

Den største i samlingen, men også den fedeste hvis vi selv skal sige det. Her får I forhindringsbane og en stor rutsjebane. Den fylder en del. hele 18 meter lang, 4 meter bred og 6 meter høj. Så det er langt fra alle der har plads til denne. Men især de større børn vil elske den.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *