Øvrigt

Køb af Crypto valuta

Crypto valuta bliver mere og mere udbredt som betalingsmiddel. Det giver god mening, når vi tænker på den vej, som samfundet går mod, at alt bliver mere digitalt. Vi kommunikerer digitalt. Vi fører regnskab og holder struktur digitalt. Og endelig foretager vi også flere og flere af vores køb digitalt. Dog betaler vi ofte med kreditkort, som har været det foretrukne betalingsmiddel i mange år. Men nu peger tendensen altså mod, at flere og flere hopper på bølgen med den digitale Crypto valuta. Denne form for penge købes på nettet, enten ved direkte investering i en bestemt valuta eller ved køb af et Crypto gavekort, som kan bruges til at veksle mellem forskellige valutaer.

Hvad er Crypto valuta?

Crypto valuta er som nævnt en digital valuta. Den nok mest kendte af slagsen er Bitcoin, som er den første Crypto valuta, der blev udviklet tilbage i 2009. Den vakte opsigt, da man på det tidspunkt ikke havde set lignende før. Mange var dengang derfor usikre på Bitcoinens fremtid og i det hele taget, om denne form for valuta kunne vinde frem. I dag findes der over 1500 slags digitale valuta og kursen på Bitcoin er steget flere hundrede procent. Så man må sige, at det i den grad er blevet et populært betalingsmiddel. Opbevaringen af ens valuta foregår i en såkaldt wallet. Det er en form for digital pung, hvor valutaen tilføjes eller fjernes alt efter om man køber eller sælger. Det smarte ved denne form for valuta er, at den er uafhængig af banker og kan derfor heller ikke reguleres af politiske ledere og regeringer.

Pas godt og sikkert på din valuta

Den digitale valuta er et betalingsmiddel præcis ligesom fysiske penge. Forskellen er bare, at valutaen ligger online og kun kan tilgås gennem nettet. En digital valuta kan ikke spores. Det er der mange, som ser som en fordel. Ulempen er dog, hvis ens valuta bliver stjålet. Så er der ikke nogen mulighed for at finde valutaen igen. Derfor er det vigtigt at have styr på sikkerheden, hvis man vælger at anskaffe sig digital valuta. Det gøres ved at have et opdateret sikkerhedssystem på sin computer, der gør at hackere ikke kan få adgang til ens valuta.

Gør som mange andre, og invester i Crypto valuta

Den digitale valuta vinder større og større udbredelse. Det betyder også at værdien på mange af de digitale valutaer er steget gevaldigt, siden de så dagens lys. En del mennesker er derfor blevet direkte millionærer som konsekvens af at have investeret i digital valuta. Men ligesom ved mange andre markeder er fremtiden svær at spå om. Om du tør satse på den digitale pengeversion, er derfor helt op til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *