Ferie

Med snowboard tøj er du klar til ferie

Snowboard tøj og ski tøj er næsten det samme. Det kan være svært at se forskel på de to. Det vigtigste er at tøjet til vinterferien er funktionelt, at det så også er et modeshow at se på er kun et plus. De basale krav som dit snowboardtøj bør opfylde er, at tøjet skal holde dig varmt – uden at det føles ubehageligt. Det værste der kan ske for dig under din ferie er, at dit tøj ikke holder dig tør. Derfor er det et must, at tøjet holder dig tør. Det er også et must, at tøjet er praktisk. Det kan være praktisk med smarte lommer, udluftning og justerbar hætte og lign.

Husk at kigge på tallene på dit snowboard tøj

Det er helt op til din smag og stil at vælge hvilke pasform og farve tøjet skal have. Men der er altså tekniske forskelle mellem ski- og snowboardtøj. Hvis du kigger på tallet der viser vandtæthed og åndbarhed. Når du køber den slags tøj, kan du se en masse tal f.eks. kan der stå 1000/1000. Disse tal er ikke ligegyldige. Det første tal siger noget om vandtæthed og det næste tal siger noget om åndbarhed. For dig som forbrugere, fortæller det første at stoffet kan modstå et vandsøjletryk på 1000 mm før vandet begynder at sive ind.

En gylden huskeregel er derfor, jo højere tallet er, jo mere vandtæt er jakken eller bukserne. Det næste tal fortæller noget om, hvor mange gram vanddamp der kan passere igennem en kvadratmeter stof på en et døgn. Her gælder den gyldne regel også, jo højere tallet er, jo større åndbarhed har jakken eller bukserne.

Det helt rigtige tøj kan være afgørende for din ferie

Det helt rigtige tøj kan være afgørende for hvad du synes om din ferie. Hvis du har det helt rigtige tøj, vil du elske din ferie. Du kan nyde mere. Du kan være mere aktiv. Når du skal vælge jakke til din snowboard ferie, er det et smart og ikke mindst klogt, at vælge en jakke med en lidt mere bevægelsesfrihed omkring torsoet. Det er smart fordi bevægelserne på snowboard er væsentligt anderledes end dem på ski. Det er også en fordel at vælge en mere vandtæt jakke, da man ofte sidder ned på snowboard og dermed har mere kontakt med sneen.

Når du skal på ferie, skal du ikke spare på dine udstyr – i hvert fald på det, der er det basale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *