Hus og Have

Mere ergonomi i din kontorstol med Ergobalance fra Rovo

Ergobalance er en helt ny måde at sidde på i en kontorstol. Man er ikke begrænset i sin bevægelighed modsat traditionelle kontorstole, hvor du kan vippe frem og tilbage. Ergobalance føles som at sidde på et kugleleje, man kan bevæge 360 grader rundt. Dette giver mulighed for flere forskellige arbejdsstillinger og mere bevægelighed i løbet af dagen. Hvilket er godt for kroppen, da det at sidde fast i den samme stilling i en længere periode er årsag til mange arbejdsrelaterede skader. Kontorstole som disse er udviklet til mange timers arbejde på kontoret, de kan dog også med fordel bruges i hjemmet. 

Ergobalance er udviklet af Rovo

Rovo fra Tyskland har udviklet denne måde at sidde på. Det er hjørnestenen i deres kontorstole Rovo XP. Man kan både justere på følsomheden og slå Ergoblance fra. Når den slås fra er det som at sidde på en normal kontorstol med sædevip. Rovo er ikke så populær i Danmark, den er overgået af andre tyske producenter. Intersthul og Dauphin er vidt udbredte i Danmark og kan fås hos mange forhandlere, for blot at nævne nogle Inventarland, Kontormoebler, lomax, ergopartner. Rovo kan købes hos Prostole, som forhandler et stort udvalg af deres kontorstole, se udvalget her https://prostole.dk/brand/rovo-kontorstole-og-konferencestole/. De forhandler modellerne Rovo XO, Rovo R 16 og Rovo Sumo. Rovo Sumo er velegnet for overvægtige, men indeholder dog ikke deres kendte Ergobalance. Rovo R16 er en mesh kontorstol, den fås med Ergobalance, en af de bedste mesh kontorstole. Top modellen Rovo XP, fås også med Ergobalance samt fjedere i sædet. 

 

Tyskland producere gode kontorstole

Tyskland er et land med mange kontorstole procucenter som producere gode kontorstole. Disse producenter har specialiseret sig i at lave kontorstole og lever af det. Alt afhængig af hvilken producent, har de noget unikt at byde på. De har gennem mangeårig forskning, udviklet hver deres unikke ergonomi, som de sælger deres kontorstole på. Kontorstole er et højt teknologisk produkt, som ikke alle kan producere, det er derfor ikke så underligt at Tyskland er et af de føreren lande indenfor det.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *