Øvrigt

Møder, kontor eller klinik

Citymeetings

Hos Citymeetings tilbyder vi mødelokaler, kontorlokaler eller lokaler til din klinik i et klinik fællesskab. Enten på dagsbasis eller som mere permanente løsninger.

Klinik-fællesskab

Bliv en del af et hyggeligt klinikfællesskab i københavn NV, lige ved Grundtvigskirken og Bispebjerg torv. Du lejer dig ind i et af vores lyse lokaler på fast basis, fx 1-2 faste ugedage eller hvad der nu passer dig. Udover lokalet får du adgang til alle fællesområderne såsom køkken, venteområde til dine klienter, toiletter mm. Alt det praktiske løses af udlejer, så alt I skal fokusere på er jeres forretning og klienter.

Kontor hotel

Har du brug for et kontor, men synes du det er voldsomt at leje en hel bygning til det? så overvej om et kontorhotel kan være noget for dig. Hos os lejer du et kontorlokale og har så fri adgang til dette. Du får dermed også adgang til fælles køkken og toiletter med de andre lejere, samt vores gæster til mødelokalerne. Dertil får du rabat på leje af vores mødelokaler i bygningen, såfremt der skal afholdes møde.

Vi står for alt det praktiske vedligeholdelse, internet, alarmer osv. 

Med to gode beliggenheder, enten Amaligade lige ved Amalienborg eller Bispebjerg Torv, med grundtvigkirken som nabo, er alt indenfor kort gåafstand.

Mødelokaler eller kursuslokaler

Vi har møde og kursus lokaler i forskellige størrelser. Placeret både i København centrum eller København nordvest er der masser af muligheder for at komme ud i nye omgivelser. I vores lokaler medbringer i selv alt forplejning eller bestiller take away leveret til døren og booking af mødelokaler giver adgang til fællesområder, loungeområder og udemiljøet. 

Alle lokaler er indrettet med standard mødeudstyr og skal man bruge dem over en periode på flere dage, fx ved afholdende af kursus, så kan der være penge at spare.

Alle møder er uden vært. I får en kode der giver jer adgang i jeres bookede tidsrum.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *