Kultur

Romantiske steder i København

Der findes mange romantiske steder i København, som kan gøre turen mindeværdig og give fornyet energi til parforholdet. Læs videre i artiklen eller på dette oplevelsesmagasin, så I kan blive inspireret til jeres tur til romantiske steder i København. København byder på mange oplevelser, som giver fornyet energi for parforholdet. Book jeres tur med det samme, så I kan få nogle gode dage sammen. 

Romantiske steder i København for de historieinteresserede 

For par der gerne vil opleve noget dansk historie, er Rosenborg slot klart et besøg værd. På slottet, der er beliggende i indre by, finder du bl.a. dronningens kronjuveler. På slottet kan man lære mere om en bid af Danmarks historie fra Christian d. 4. tid for 400 år siden. Det er klart et besøg værd, hvis man ønsker at udvide ens samtaleemner som par. Blandt andre steder for historieinteresserede er bl.a. Christiansborg Slot, Frederiksberg slot, Vor Frue Kirke, og Nationalmuseet. På nationalmuseet kan i bruge mange timer, da det er et stort museum i flere etager. Museet er faktisk så stort, at det kan være svært at nå igennem hele museet på en gang. Man kan med fordel udvælge en tidsperiode, som man vil gå i dybden med, og så besøge museet igen. På den måde kan man som par f.eks. skabe en tradition om at besøge København flere år i træk.  

For dem der gerne vil opleve dyr og natur 

Københavns Zoo har de seneste år haft besøg af mange. Det har særligt været pga. af de kinesiske pandaer, som Danmark har fået lov at låne af Kina. De Kinesiske pandaer står midt i zoologisk have i hver deres bur, da de kun 1 gang årligt i parrings perioden bliver sat sammen. Det foregår typisk over 1-2 uger. Ellers lever pandaen for sig selv. Københavns Zoo ligger i Frederiksberg og kan give gode romantiske øjeblikke i flere timer. Overfor København Zoo ligger Søndermarken, som er en flot park. Her kan man f.eks. spise sin mad på romantisk vis som picnic. Parken kan bruges af alle, og er både flot og hyggelig, hvis man gerne vil opleve lidt natur midt i en storby, der ellers rummer mere fart over feltet og byliv. Hvis man ønsker flere flotte oplevelser, kan en tur i Tivoli klart anbefales. Den fungerer godt for dem, der både vil have sjove oplevelser og flot natur. Prismæssigt behøves det ikke være så dyrt, hvis man bare gerne vil have en romantisk gåtur i parken, da man kan vælge kun at betale for selve entréen uden turbånd.  

For dem der elsker alt hvad bylivet byder på 

Bylivet i København byder på fart over feltet og et væld af shopping muligheder og et rigt udvalg af caféer og restauranter. Hvis man er en heldig kvinde, der har fundet sig en mand, der gerne vil shoppe, så er en tur på strøget klart en anbefaling værd. Der findes også centre til de dage, hvor vejret ikke er heldigt. Der kan en tur til Fields eller Fisketorvet være en rigtigt god idé. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *