Øvrigt

Sådan vælger du de rigtige badebukser til din sommerferie

For mænd fylder valget af badebukser nok ikke helt det samme som valget af en bikini fylder for kvinder. Alligevel kan man ikke komme uden om, at mænd selvfølgelig også gerne vil se godt ud på stranden iført pæne badebukser. Har du endnu ikke fundet sommerens badebukser, så kan du læse med her og få en forklaring på de forskellige typer af badebukser – måske det kan gøre dit valg en smule lettere.

Speedos

Speedos må siges at være en klassiker indenfor badebukser. Speedos kommer fra mærket speedo og har været på markedet ufatteligt længe. Hvis du foretrækker et par klassiske og stilrene badebukser så er det helt klart er par speedos du skal gå efter.

Badeshorts

Badeshorts dækker lidt mere end klassikeren ovenfor gør. Derfor er badeshorts gode til dig, der har det bedst i et par løse short som også fungerer til at bade i. Badeshorts bliver lavet i alle mulige forskellige farver og med forskellige mønstre. Det er derfor også nemt at sætte lidt ekstra farve ind, hvis du vælger et par badeshorts.

Lange svømmebukser

Er du vild med stoffet som speedos er lavet af, men er du ikke vild med at vise så meget af dine ben, så er det et par lange svømmebukser du skal gå efter. De går nemlig ned til lige over knæet og størstedelen af dit lår er derfor dækket af dine badebukser. Det er også gode hvis du skal ud at svømme langt både i svømmehallen og i havet.

Vælg badebukser som du selv synes er pæne

Det absolut vigtigste du skal tænke over, når du skal ud at vælge nye badebukser er hvordan du selv har det i dem. Det gælder nemlig om at have det godt i det tøj som man har på og dette gælder også badebukser. Du bør derfor gå mest af alt efter badebukser som falder i din egen smag og ikke nødvendigvis i alle andres smag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *