Små ændringer i hverdagen kan give mere energi

Hvis du føler dig træt og dvask i hverdagen, er det måske blevet tid til forandring. Du kan få mere energi i hverdagen ved at få mere motion og spise sundt. Det kan virke som en overvældende forandring i hverdagen, men du kan lave små ændringer, som hjælper dig med at få mere energi.

I denne artikel får du to bud på små sunde ændringer i hverdagen.

Hop på cyklen

Du har måske hørt det før, men det er vigtigt at få motion i løbet af dagen. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at voksne og unge dyrker mindst 30 minutters motion om dagen. Det kan virke som lang tid, hvis der både skal være tid til arbejde, børn, madlavning og fritid. Det kan dog være, at arbejdet kun ligger få kilometer væk. I stedet for at starte bilen kan du hoppe en tur på cyklen. Du får altså den nødvendige motion, når du transporterer dig fra sted til sted. Det kan være med til at spare tid på motionen i et tætpakket skema.

Du kan også tage hele familien med på en cykeltur, hvor I oplever Danmarks smukke natur. Hvis I cykler lange ture, kan du investere i cykelstrømper på tilbud. Strømperne giver en god komfort, når I cykler ud i Danmark på nye eventyr.   

Spis mere frugt og grønt

Det er også vigtigt, at du spiser mere frugt og grønt i hverdagen. Du kan derfor overveje at dyrke æbletræer, gulerødder og krydderurter i haven. Et søjleæbletræ vil pynte flot i haven, og desuden kan det friste familien til at spise flere frugter i hverdagen.

Der findes også mange gode opskrifter med æbler, som kan samle familien i køkkenet. En sprød æbletærte eller en sød æblemarmelade på brød kan være med til at sætte frugterne på menuen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *