Øvrigt

Sundhedsfagligt ophold i udlandet med Try Medics

Try Medics er en dansk organisation, der arbejder med at sende unge mennesker på ophold i udlandet. Try Medics arbejder inden for den sundhedsfaglige verden, og organisationen henvender sig derfor til dig, der enten allerede studerer eller dig, der overvejer at påbegynde en uddannelse inden for det sundhedsfaglige. 

 

Hos Try Medics har du mulighed for at komme på praktiskophold i udlandet, hvor du vil lære en masse spædende ting og få en masse nye og sjove oplevelser. 

 

Hos Try Medics kan du eksempelvis komme i praktik som: 

 

  • Læge 
  • Sygeplejerske
  • Jordemoder
  • Tandlæge 
  • Fysioterapeut 

 

Udlandsophold som studerende 

Hvis du allerede er studerende på en sundhedsfaglig uddannelse, kender du sikkert allerede til dine muligheder for praktikophold som en del af din uddannelse. 

 

Her giver praktik dig mulighed for at få fingrene ned i gryden for at prøve kræfter med det arbejde, du studerer til. Derfor er praktik en vigtig del af dine studier. De fleste vælger at tage denne praktisk i Danmark, men med Try Medics får du mulighed for at tage din praktik i udlandet. 

 

Det kan eksempelvis være i et U-land, hvor du vil få en helt anden erfaring og nogle helt andre oplevelser end dem, du kan få hjemme i Danmark. Her vil du både skulle forholde dig til den nye hverdag på hospitalet samt den fremmede kultur, og du vil derfor blive kastet godt og grundigt ud af din comfort zone, hvilket vil gavne dig på et personligt plan. 

 

På samme tid giver et praktikophold i udlandet med Try Medics al den faglige ballast, du forventer. Her vil du få en mentor, som du følger rundt i det daglige arbejde, og som vil dele ud af sin erfaring og gøre dig til en del af de forskellige daglige opgaver. På samme tid vil du modtaget teoretisk undervisning under dit ophold, så du kan vende tilbage med både rejseoplevelser, nye bekendtskaber og værdifuld faglig viden til gavn for dine videre studier. 

 

Udlandsophold som præ-studerende 

Hvis du holder sabbatår og snart skal til at tage en afgørende beslutning om din fremtid, har Try Medics også et tilbud til dig. med Try Medics kan du nemlig komme i observationspraktisk som præ-studerende, hvor du vil få et unikt indblik i, hvad det vil sige at arbejde som eksempelvis læge eller sygeplejerske. 

 

Her vil du få unik erfaring og indsigt i et fag, og du vil derfor få en helt anden fornemmelse for et studie, end du kan få ved at læse om studiet online. 

 

Derfor klæder et udlandsophold med Try Medics dig rigtig godt på til at tage den store beslutning om studievalg, og det er den bedste måde at få afstem forventning og virkelighed på, når det kommer til dit fremtidige job. 

 

Derfor findes der ingen bedre forberedelse end at tage i observationspraktisk med Try Medics, og du vil efter selv få uger have et helt andet blik på, hvad det vil sige at arbejde inden for det sundhedsfaglige, så du kan træffe en beslutning på et oplyst grundlag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *