Energi

3 gode grunde til at købe en powerbank

Der er ikke nogen tvivl om at en powerbank kan give en masse gode muligheder, i denne her artikel kigger vi nærmere på dem og giver dig brugbar indsigt i dem. Det giver dig på den lange bane mulighed at kunne træffe den rigtige beslutningen inden du køber din næste strømreserve.

Hold strøm på mobiltelefonen

Der er ikke noget værre end at løbe tør for strøm på mobiltelefonen. Det er ikke kun fordi man ikke kan ringe til andre, men andre kan heller ikke ringe til dig. Hvis vi kigger på generationer der i skrivende stund er under 40, så er de også hårdt ramt af Social media syndromet, hvor man konstant skal tjekke op om der er kommet nyt. Det kan man selvfølgelig heller ikke uden strøm på mobilen.

Ipad’s kan lige mobiltelefoner også lades med en powerbank, hvis man vel og mærket er opmærksom på at få købt den rigtige powerbank. Der er nemlig stor forskel på hvor meget strøm man kan trække ud af sin powerbank og i sidste ende handler det batteriet i den. Derfor kan det være en god ide at læse en powerbank test inden man køber.

Røget rækkevidde på udflugter og lignende

Hvis man er til vildmarken og overnatninger i naturen, så kan det være en nødvendig livline at have adgang til omverden via et telefonopkald, og derfor kan en powerbank være et must. Der findes faktisk smart modeller som kan lades via indbygget solceller eller solceller man kan købe ved siden af.

Det giver en markant øget mulighed for brugen. Det seneste jeg har set på markedet er en dynamo, som man selv kan svinge på for at få ladning på systemet, og det er jo rigtig smart hvis man ikke kan finde solen på en overskyet himmel. Samme model gav også mulighed for at lægge dynamoen i en å eller flod hvor strømmen i vandet så vil få møllen til at dreje rundt.

Få mere strøm på din drone

Det er ikke tilladt at flyve med droner i byzonen, og mange små droner har ikke ret lang batterilevetid, derfor kan det være en stor fordel at have en powerbank med når man skal ud med dronen. De fleste droner giver mulighed for at skifte batteriet, og derfor kan man med fordel have flere batterier med, og i mens det ene batteri lader så kan man benytte det andet.

Hvis du allerede har en drone, men ikke var klarover at flyvning i byzonen var forbudt, så har du temmelig sikkert heller ikke et droneevis og har derfor ikke sat dig ind i reglerne. Du kan med fordel læse denne her drone guide, som beskriver alt det du skal vide og undersøge for at komme i gang.

Inden du hopper videre og finder en powerbank til dit behov, så kan jeg godt afslører at det ikke på nogen måder giver mening at købe en discount model. Hvis du ikke har de nødvendige penge til at købe en dyr udgave, så tag et kig på denne her side, og se om du ikke kan finde ekstra penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *