Hus og HaveInspirationskatalogerØvrigt

5 gode gaveønsker til den hyppige gamer

Hvad kan man give i gave til gameren som elsker at bruge mange timer bag computerskærmen?

Der er utallige muligheder med alle de sjove og fede gaver du kan give til gameren. Du behøver ikke selv være en som gamer meget eller have noget viden om hvad der er “fedt”. Vi hjælper dig nemlig til at vælge en god gaming gave nemt og hurtigt.

Måske er du i tvivl om hvilken type gave man kan give og hvor meget sådan en gave mon koster. Alt det forsøger vi at hjælpe med at svare på i denne gaveguide.

Her får du ihvertfald de 5 mest populære gaveideer til gameren.

Et dedikeret gamerbord

Der er ikke mange gaver du kan give som vil blive taget lige så godt imod som et mega fedt gamerbord i vilde farver eller med seje funktioner.

De bedste borde på markedet kommer med sej funktionalitet som kopholder, fuld musemåtte, kabelstyring og meget mere. Det er ikke til at tage fejl af, den fedeste gave for gameren må simpelthen være et ordentligt bord med alt hvad der hører til.

bord til gaming med lys

Er du i tvivl om hvorfor et fedt gamerbord er vigtigt, så se bare det ovenstående billede som fremhæver hvor sejt det kan se ud når man har det rigtige udstyr.

Et af de nyeste spil til konsol eller PC

En lidt billigere og måske også nemmere gave for dig at købe er et nyt spil. Der udkommer helt tiden nye spil til både playstation, xbox og PC, og den dedikerede gamer skal hele tiden være opdateret med det nyeste.

Hvis du beder om en ønskeseddel vil du uden tvivl få en lang liste af spil som han eller hun ønsker sig.

Det er en mere simpel gave som også er nem at købe, da alle spil kan findes på nettet.

En nørdet gadget

Du kan finde seje gadgets som de fleste nørder vil elske at få i gave. Eksempelvis findes der små køleskabe som kan stå ved siden af skrivebordet med kolde sodavand eller måske en USB kopvarme eller en VR brille. Det er bare få ud af mange sjove gadgets som du kan finde på diverse webshops der sælger sjove gadgets.

Ud over de mest oplagte gadgets kan du eksempelvis også købe en starwars toastmaskine eller andre køkkenrelaterede gadgets som er virkelig sjove for den nørdede fan.

Ledningsholder

En ledningsholder lyder måske lidt “fesen”, men det er faktisk en rigtig fed gadget som mange gamere er glade for at have. Den “bærer” så at sige kablet fra din mus, så du nemt og hurtigt sikrer at ledningen altid er det rigtige sted og ikke står i vejen for dit spil.

Selv hvis det ikke står på ønskesedlen er det noget som de fleste gamere vil blive glade for.

En mikrofon eller headset

Der er mange computerspillere som begynder at streame deres spil. Dertil kan det være rigtig godt med et godt headset eller måske en dedikeret mikrofon som sikrer en rigtig god lyd for både ham som spiller og de der ser med.

Du kan finde headsets i så mange forskellige prisklasser, og det samme gælder mikrofonen. Så det er bare med at gå ned i din lokale Power eller Elgiganten og spørge om hjælp.

Du kan selvfølgelig også besøge et site med gaveinspiration som er specifikt for gameren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *