Ferie

5 gode gaveønsker til teenagere

Har du snart fødselsdag, bliver du snart student, eller skal du konfirmeres, men synes du, at det er svært at finde på de helt rigtige ønsker at skrive på ønskesedlen? Her får du en liste på fem gode gaveønsker, du som teenager kan ønske dig.

1. Tøj

Som ung og studerende er du sikkert udmærket klar over, at økonomien ofte ikke rækker så langt, fordi der ganske enkelt ikke er tid til at tjene så mange penge samtidig med, at du går i skole. Alligevel har rigtig mange teenagere forholdsvis dyre vaner – især når det kommer til tøj og påklædning.

Hører du til blandt de teenagere, som er vilde med eksempelvis mærketøj, er dette et oplagt gaveønske, fordi du får muligheden for at ønske dig tøj, som din egen økonomi måske ellers ikke ville række til.

2. Personlig pleje

Præcis som det gælder for tøj, kan det være svært at få økonomien til at række, når det kommer til personlig pleje. Ønsk dig for eksempel en ny parfume, nyt makeup eller hårprodukter.

3. Boligudstyr

Måske er du i en alder, hvor du inden for den nærmeste fremtid vil begynde at overveje at flytte hjemmefra. Det at flytte hjemmefra er en omkostningsfuld proces på mange måder. Det kræver typisk både et indskud og anskaffelse af diverse møbler og lignende til indretning af dit nye hjem.

Der kan dog være rigtig mange penge at spare ved allerede i tiden, inden du flytter at begynde at ønske dig forskellige former for boligudstyr såsom køkkenudstyr og lignende. På den måde vil du have mange af tingene klar, når du en dag flytter. Der findes rigtig mange forskellige former for boligudstyr, som kan være relevant at ønske sig.

4. Oplevelser

Som teenager bruges meget af ens tid ofte i skolen. Det kan af og til blive en lidt kedelig hverdag med masser af skole, lektier og måske også et fritidsarbejde, når man har fri for skole. Derfor kan det være rigtig fedt nogle gange at opleve noget lidt ud over det sædvanlige. Et gaveønske som mange måske kan have tendens til at overse som en mulighed, er oplevelsesgaver. Sådanne gaver kan være helt fantastiske at få, fordi de minder, de skaber i mange tilfælde vil være nogle, man sent vil glemme.

Du kan ønske dig mange forskellige typer af oplevelser i gave – faktisk er det næsten kun fantasien, der sætter grænsen. Ønsk dig for eksempel at prøve hanggliding, en tur i en luftballon, en tur i en særlig bil eller en dag med klatring. Mulighederne er mange, og du kan enten vælge at ønske dig en bestemt oplevelse, eller du kan vælge at lade giveren af gaven overraske dig, hvis du er typen, der er frisk på lidt af det hele.

5. Penge

Mange teenagere vælger desuden at ønske sig penge i gave. Nogen synes måske, at pengegaver kan være en anelse upersonlige, men for en teenager med en stram økonomi, kan penge være den helt perfekte gave. Det kan være et godt gaveønske, hvis du er ved at spare op til noget helt særligt, eller hvis du ikke føler, at du kan finde på et ønske til en gave, som du står og mangler her og nu.

Synes du generelt set, at det er svært at finde på gaveønsker, eller skal du selv give en teenager, du holder af en gave i den nærmeste fremtid, er der heldigvis massere af hjælp at hente. Klik dig eksempelvis ind på gaveinspiration.dk, hvor du kan finde mange gode gaveidéer til netop teenagere. Hjemmesiden hjælper dig både med idéen og med, hvor du kan købe gaven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *