Øvrigt

Køb tøj på afbetaling og vær med på moden

Det er blevet en norm, at de store tøjbutikker, der også giver forbrugerne mulighed for at handle på nettet, har afbetalingsmuligheder. I disse tilfælde vil man blot skulle oprette en konto hos den pågældende forhandler, hvorefter man får et rådighedsbeløb at shoppe for.

Oftest vil man kunne få en kredit fra 2.000-5.000 kroner, som man kan shoppe for. Dertil kommer at man hver måned skal afbetale med en lille del af beløbet således at man opretholder sin kredit. Denne mulighed er god at benytte sig af, hvis man gerne vil være med på moden hver eneste sæson, men ikke har et stort rådighedsbeløb at gøre godt for.

Køb tøj på afbetaling for at sikre at både du og dine børn kan blive klædt på til enhver anledning og årstid. Det er især dyrt at købe vintertøj til sine børn, derfor bruger mange denne mulighed.

Så nemt er det at fylde garderoben – køb tøj på afbetaling

Moden skifter flere gange om året, derfor kan bestemte farver være in om foråret og yt om efteråret. Som forbruger kan det være svært at følge med, når også husleje, mad og andre udgifter skal betales hver eneste måned.

At købe tøj på afbetaling er noget som især kvinder benytter sig af, da det er i denne målgruppe, at de største modefølgere findes. Dertil kommer at en feminin garderobe skal tilpasses årstiderne, således at man kan skifte de lange bukser ud med en let sommerkjole og pakke sig ind i en lækker vinterjakke når kulden bider.

Det er oftest også kvinderne, der sørger for at klæde den øvrige familie på, især børnene i husstanden. Mange tøjforhandlere har et bredt sortiment, hvor man kan købe tøj til sig selv, sine børn og endda forkæle manden med en ny skjorte eller T-shirt i én og samme ordre.

Dette skal du være opmærksom på ved køb af tøj på afbetaling

Når man vælger muligheden ’køb tøj på afbetaling’ i sin yndlingsbutik, er der nogle ting man som forbruger skal være opmærksom på. Dette handler især om købsbeløbets endelige størrelse i forbindelse med renter og afdrag. Vælger man at shoppe for 2.000 kroner og vil afbetale med f.eks. 150 kroner, eller mindre, om måneden kan man hurtigt ende med at ens nyindkøbte tøj koster op imod 2.500 kroner.

Det handler derfor om at begrænse sig, også selvom man får en kredit stillet til rådighed. Desto mere man bruger af kreditten, desto højere vil renterne være. Det kan derfor betale sig at dele sine køb op, sådan at man den ene måned køber for 500 – 1000 kroner og derefter venter til hele eller dele af beløbet er tilbagebetalt før man shopper igen.

Ønsker man at forny sit hjem med nye tekstiler i forbindelse med ens køb af tøj på afbetaling, kan dette også lade sig gøre hos mange forhandlere. Igen skal man blot huske på, at benytte sig af kneb såsom tilbud om gratis fragt og andre, således at man sparer mest muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *