Øvrigt

Armbånd til mænd

Med en stor genopblussen af ​​armbånd til mænd og et medfølgende voksende udvalg af muligheder, er der ikke noget underligt over, hvorfor mænd ser ud til at være overvældet af det store udvalg af armbånd at vælge imellem. Hvordan dimensionerer og styler vi dem sammen med andre armbånd på en god sammenhængende måde? I denne detaljerede guide vil vi afdække, hvordan man bærer og styler armbånd til mænd.

 

HVORFOR BRUGE ARMBÅND TIL MÆND

Herrearmbånd og bangles kan fremstå som en indviklet mode, har herrearmbånd virkelig taget fart i de sidste par år. For den stilistiske herre, har armband til mænd givet mænd muligheden for at fremvise deres stil, personlighed og potentielt noget af deres historie, uden knap at nævne et ord. Og på den mest ubesværede måde.

 

Fra læderarmbånd til perlearmbånd og armbånd med anker, har både film-, tv-stjerner og influencers taget armbåndet stærkt til sig, hvilket har styrket deres stilistiske dygtighed i fremstilling processen.

 

Som med alt andet stilrelateret, gælder den generelle tommelfingerregel. Nøglen er at finde armbånd, der ikke ser ud som om du lige har ransaget dit betydelige smykkeskrin. Ideelt set prøv at finde smykker, der er stilfulde og maskuline og lavet af spændende materialer i en række flotte farver. At have en afbalanceret armbåndsblanding vil give dig masser af muligheder, når du beslutter dig for, hvordan du skal styles på en aften i byen.

 

Armbånd er et af de nemmeste tilbehør at have på. Nøglen til at bære armbånd er, at det skal virke ubesværet og nemt at have på.

 

SÅDAN VÆLGER DU DET RIGTIGE ARMBÅND

For at sikre, at dette lille tilbehør tilfører dit look den rette mængde flair og maskulinitet, skal du prøve at være opmærksom på følgende:

 

Ligesom med enhver anden beklædningsgenstand er pasform og proportioner af afgørende betydning. Dette kommer i det væsentlige helt ned til at vælge større armbåndsstørrelser til større håndled og mindre armbånd til tilsvarende mindre håndledsstørrelser.

 

Derudover skal armbåndet være stramt nok til at sidde tæt omkring dit håndled. For eksempel vil et overdimensioneret metalarmbånd, der glider op og ned af din arm, vise sig at være mere til gene end et æstetisk supplement. Tunge armbånd bør monteres tættere på din håndledsstørrelse, mens lettere armbånd kan have mere bevægelsesfrihed.

 

Armbåndet til manden skal have den helt rigtige størrelse, og dette finder du frem til ved at male dit handled lidt stramt, og så lægger du blot 2 cm til dette mål, og det er denne størrelse armband du skal gå efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *