Øvrigt

Aykasa mini kan også bruges til leg

Brug Aykasa mini til at underholde dit barn. Det kan tit være svært at få underholdt sit barn i længere tid af gangen. Derfor kan det være sjovt for dit barn at prøve noget nyt og anderledes fx at lege med en kasse. Der findes mange forskellige sjove lege, som dit barn kan gøre brug af. Og de fleste af legene kan dit barn lege helt alene, hvilket også er et stort plus.

Det er tit simple ting, som får dit barn til at lege i mange timers uforstyrret leg. Fx www.littlehappy.dk/aykasa-mini. Dit barn synes den er virkelig sjov, fordi det er noget nyt og spændende, som skal udforskes, og der skal læres noget nyt omkring den. Dit barn kan lære meget af at få lov til at lege med ting rundt omkring i huset. Det vil give dit barn en forståelse for mange ting i en ung alder. 

Brug Aykasa til at underholde dit barn

Aykasa mini kan bruges til mange forskellige ting også til at lege med. Der er mange forskellige lege, som dit barn kan lege fx byg et tårn, legekøkken osv. Aykasa mini kan også blive til en seng for en af barnets bamser eller dukker. Hvis i har mange Aykasa kasser derhjemme, kan barnet få trænet sin motorik ved at prøve at bygge et tårn.

  • Seng: Du kan bruges Aykasa mini til en seng til dit barns bamse eller dukke. Ved at lægge lidt blødt ned i bunden af kassen kan den transformeres til en seng. Sengen er super let og kan nemt transporteres rundt af den lille og komme med på farten. Ved at lave en seng ud af kassen er en super god og sød måde at genbruge dem på.
  • Byg et tårn: Hvis i har mange Aykasa mini derhjemme, kan den lille øve sig i et bygge et tårn ud af kasserne. Her kan den lille også få øvet sin balance og motorik, når han/hun går rundt om tårnet og skal prøve at placere endnu en kasse. Til denne leg kan der sagtens være flere familiemedlemmer med.
  • Legekøkken: Aykasa mini er super smarte at bruge i et legekøkken. Her kan den bruges til opbevaring af legemad og udstyr. Her kan dit barn lære at få styr og orden i køkkenet med Aykasa. Barnet kan også bruges dem til at udbringe mad fra legekøkkenet.

Simple ting kan holde barnet underholdt i mange timer.

Det er tit kun simple ting som en opbevaringskasse, som kan underholde dit barn i timevis. Imens barnet leger med og udforsker Aykasa mini, lærer de også en masse forskellige ting, og deres motorik bliver også trænet og forbedret. Det er tit sjovere for dit barn at lege med forskellige ting han/hun har fundet rundt omkring i hjemmet, fordi de lærer, og har det sjovt med at udforske de forskellige ting. Dit barn synes også, at det er rigtig sjovt, hvis deres forældre gider at være med til at lege og fjolle. Det kan tit virke lidt uoverskueligt efter en lang dag, men det betyder så meget for dit barn, hvis der bare en gang imellem er nogen, som vil lege med ham/hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *