Kultur

Spice polterabenden eller fødselsdagen op med en personlig lapdance

Corona er endelig på vej ud. Det betyder, at stripklubberne igen åbner, og du kan igen booke en stripper til en personlig lapdance. Lapdance er den danske version af den engelske lap dance, og det forklarer lidt sig selv. Den heldige vinder får stripperen i skødet, der laver en dans kun for ’den heldige’, hvor andre må tage sig til takke med at se på.

Leveret til døren

Du kan sagtens få en lapdance på en stripklub. Her betaler du ekstra for at få særlig opmærksomhed fra én af stripperne, mens de andre kunder står og kigger på. En dans varer som regel omkring 5 minutter. På den måde er lapdance egentlig en disciplin i sig selv, uafhængig af stripshowet. Derfor kan du med fordel overveje at bestille en stripper til fx en logeaften, hvor en dans kan udloddes som præmie.

Mangler du en stripper til en af dine arrangementer? Her kan du bestille en lapdance. Hvordan, hvornår og hvorledes det skal foregå er helt op til dig. Så hvis du er bange for, at polterabenden bliver lidt før tør, så burde du overveje en stripper.

Noget for enhver smag

En simpel lapdance er naturligvis ikke det eneste, der tilbydes. Du kan også booke en såkaldt ’table dance’. Til forveksling lyder den meget som en almindelig lapdance. Det skyldes, at det begge er ret intime oplevelser, der stammer fra stripklubberne. De har da også det tilfældes, at de begge er private dances. Table dancen inkluderer bare hele bordet, fremfor en enkelt, heldig deltager.

Fordelen ved at bestille en lapdance eller table dance til fødselsdagen eller polterabenden er, at du i det hele taget får en meget mere privat oplevelse end på stripklubben. I stedet for at skulle dele strippernes opmærksomhed, er den kun på dig og dit selskab. Det betyder som oftest også, at stemningen bliver lidt mere drilagtig og sjov, hvor oplevelsen som regel er lidt mere intim på selve stripklubben. Udførelsen af dansen varierer også meget fra stripper til stripper.

En tilpasset oplevelse

Hvis du bestiller et stripshow til din kammerats polterabend, så følger lapdancen som regel med. Men det er ikke en dum idé at nævne for stripperen, at din ven trænger til lidt sjov. Med en god dialog kan du og dine gæster få lige præcis det ud af aften, som I ønsker! Der er da også en række forskellige services at vælge imellem, uanset om du så er bosat i Jylland, Fyn eller Sjælland. Jo tættere stripperne er på din adresse, jo billigere bliver det for dig at hyre dem.

Vil du have en morgenbollefyr? En eventpige? En stripper? Alle artisterne er professionelle, og så har de en bred vifte af ydelser, de kan tilbyde, som fx lapdances, bodyshots, dildoshows og meget andet.

Så trænger jeres vennegruppe til at spice fødselsdagsfesterne lidt op? Eller frygter du, at brormands polterabend bliver en kedelig omgang? Så følg linket længere oppe, og få sparket ordentligt gang i festen med en stripper!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *