Ferie

Berlin seværdigheder du skal opleve i 2022

Corona har haft et godt tag i os de sidste par år, men er ved at være et overstået kapitel og derfor kan vi igen se frem til et rejseår, der bliver helt fantastisk.

Rejser i 2022 kommer dog formentlig fortsat til at foregå mere eller mindre i lande tæt på os, så en rejse til Berlin må i den grad siges at være på sin plads.

Men hvilke seværdigheder i Berlin skal man så se og opleve, når turen går til den tyske hovedstad?

1. Brandenburger Tor

En klassisk Berlin seværdighed er Brandenburger Tor, der har stået på den centrale Berliner-plads i mange år. Du kender måske det ikoniske billede, hvor den røde hær har indtaget Berlin og har hejst Hammer & Segl flaget på Brandenburger Tor.

Dér kan du virkelig mærke historiens vingesus. Se mere om Brandenburger Tor på Rejsekris Berlin seværdigheder.

2. TV Tårnet på Alexanderplatz

Endnu en Berlin seværdighed som du ikke må undvære på din rejse. Det ikoniske tv tårn på Alezanderplatz er endnu en oplevelse for hele familien.

Husk at købe billetter til tv tårnet hjemmefra, så sparer du en del tid på at stå i kø.

Oppe fra tårnet kan du nyde en henrivende udsigt over Berlin.

Det er en god idé at booke et hotel tæt på Alexanderplatz. Igen skriver Rejsekris i sin Berlin hotel guide, at H4 Alexanderplatz er et godt hotel, så det kan anbefales.

3. Berlinmuren

Muren der opdelte Vest- og Østtyskland kan man naturligvis ikke lade være at opleve på sin rejse til Tysklands hovedstad.

Du kan f.eks. vælge mellem at se den ved East Side Gallery ved Spree floden eller ved Bernauer Strasse i Prenzlauer Berg.

East Side Gallery er mest turistet og har alle de kendte graffiti-malerier, mens Bernauer Strasse måske er lidt mere nede på jorden. 

Der er dog masser at se og der står stadig stykker af Berlinmuren.

God rejse til Berlin i 2022.

Se denne video og bliv inspireret til din tur:

https://www.youtube.com/watch?v=kp3cYgrATTI 

2 thoughts on “Berlin seværdigheder du skal opleve i 2022