Hus og Have

Køb en transparent paraply så du kan se omverden du går rundt i når du er ude i regnvejr

Når det begynder at regne, kan det være svært for en kvinde at finde det rigtige frem fra klædeskabet. Hun vil sikkert på sådan en dag vedblivende stirre ind i sit klædeskab, mens hun forsøget at finde ud af, hvad hun dog skal tage på? Hun ønsker ikke at klæde sig for varmt, fordi det endnu ikke er koldt, og hun ønsker heller ikke at blive våd. Og så vil hun gerne se smart ud. Kvinder vil gerne se stilfulde og elegante ud og tiltrække sig beundrende blikke på trods af vejrliget. Tøj, fodtøj og den obligatoriske paraply tegner sig på hendes indre nethinde, som noget nær det mest trivielle og kedelige, man kan forestille sig? Åh nej det er en katastrofe tænker hun! Jeg vil tro at dette lyder bekendt for dig? Det er uden tvivl et problem, at skulle træffe et sådant valg i en garderobe, der er underprioriteret, hvad smart ’outfit’ til regnen angår.

Se andre når du gå tur i regnvejr med en transparent paraply

Et inspirerende ’outfit’ baseret på ideer til de regnfulde dage, har længe stået øverst på hendes ønskeseddel. Helt klart er det, at der på de elendige grå dage er flere ting, der bør være i enhver kvindes garderobe – regn støvler, regnfrakke, måske regnslag og en Transparent paraply. Disse ting gør, at hun vil føle sig tryg, varm og tør, så det er værd ikke at forsømme dette for at undgå sygdomme. Det der plager hende, er spørgsmålet om, hvorfor man skal iklædes kedeligt ensfarvet regntøj, der skjuler de smarte ting, hun købte i går. Tøj der tager sig godt ud, fordi det kan ses! Paraplyen taler hun helst ikke om. Det er ikke et stort udvalg af smarte varer, der findes på markedet for regntøj og paraplyer.

Det transparente look er sagen på regnvejrsdage. Alt regntøjet er gennemsigtigt, og hendes paraply er det også. Så kan man alligevel gøre sig smart og tiltrækkende inde bag regntøj og paraply. Hvis vi ser på den klare paraply alene, er det et yderligere plus, at den kan gelejde hende sikkert gennem de spadserende fodgængere. Ikke bare kan hun på forhånd se, når en anmassende uforsigtig bærer af en paraply, er i færd med at støde ind i hende. Hun kan forebygge dette, fordi hun kan se ham, mens han ikke ser hende. På den måde undgår hun at få en sand kaskade af vand ned over sig fra toppen af hans paraplyskærm. Eller værre at få hans paraplyribbe i ansigtet. Nu kan hun selv manøvrere med fuldt udsyn til andre fodgængere, og på den måde undgå at forulempe dem. Det ’chikke’ og det praktiske går op i en højere enhed.

Køb en god transparent paraply i god kvalitet som holder i mange år.

Ja det praktiske – det er naturligvis ikke ligegyldigt, om man går rundt med en gennemsigtig reklameparaply med indbygget slitage. En paraply nu om dage skal kunne holde til ikke så lidt. På grundlag af tests i vindtunneller kan man i dag fremstille kvalitetsparaplyer, der kan indfange kraftige vindstød. En sådan paraply opgiver ikke pludseligt ævred og stikker alle ribberne hjælpeløst i vejret. At den billige eller gratis paraply så ender i en affaldsspand, kan kun gøre sit til at medvirke til rovdriften på klodens knappe ressourcer. Den solide og holdbare gennemsigtige paraply er ikke bare et modebevarende fænomen, den giver sit bidrag til at mindske rovdriften på vores natur. Paraplyen skal være lavet af et let materiale. Tunge paraplyer har det med at suse til vejrs, når et pludseligt vindstød skaber en vindtunnel gennem en smal gade. Og så skal grebet være udformet på en måde, så paraplyen ligger godt og fast i hånden. Kvalitetsparaplyerne er på vej ind i den modebevidste kvindes liv.

Du kan her finde et bredt udvalg af kvalitets paraplyer, i mange forskellige prisklasser, eller den ovenfor nævnte transparent paraply, så kan du se omgivelserne når du går rundt i byen i regnvejr. Og ikke være gemt væk under en mørk paraply, hvor du føler dig afskåret fra omverden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *