Øvrigt

Derfor skal du bruge et webshops system

Er du større eller mindre erhvervsdrivende kender du helt sikkert betydningen af at have en hjemmeside. Det blev printet ind i erhvervsverdenen tilbage fra 00’erne og frem til i dag. Dengang var det vigtigste blot at man havde en ”online tilstedeværelse”. Der gik ikke mange tanker eller planer i designet af hjemmesiden og de mest avanceredes havde en smule video og lidt lyd.

Sådan er det heldigvis ikke mere. I dag er det ikke nok at have en hjemmeside. Den skal være responsive, intuitiv, adaptiv og indbydende. Den skal give brugeren en god oplevelse samtidig med den skal formidle virksomhedens værdier videre. Foruden det er et krav at have en sådan hjemmeside er det ligeledes et krav at man har en webshop, hvis man er i en branche hvor man sælger enten fysiske eller virtuelle varer. Men ligesom det var med en hjemmeside i nullerne sådan er det med visse webshop ejere i dag, de bruger ikke et komplet webshop system og snyder dermed sig selv og derigennem også deres kunder for en masse muligheder og tilfører sig en masse bøvl.

Her er grundene til du skal bruge et webshops system

Overblik

Bruger du en high-end webshops løsning vil du hurtigt opleve at det giver dig en masse vigtige informationer på startskærmen. På den måde har du et hurtigt overblik over indgåede ordrer, udgående forsendelser og du bliver adviseret hvis der er hændelser, som kræver din umiddelbare respons.

Lageroptimering

Sælger du fysiske varer er det vitalt at webshoppen er integreret sådan at varen trækkes når den bliver solgt (eller lagt i kurven). På den måde har du hele tiden et overblik over hvor mange varer du har på lager og hvornår du skal indkøbe flere varer. Men det er her et integreret shopsystem kan blive smart. For ved at have det integreret kan en del shopsystemer notificere dig når du når grænsen for hvornår du skal bestille inden du løber tør.

Hastighedsoptimering

Mange ældre webshops tog ikke hensyn til det nye sorte fra Google: Page speed. De var tunge og loadede en masse unødvendig data. Derfor er de nye webshop systemer bygget på en let måde som gør at de kører hurtigere til stor glæde for Google men ydermere for kunderne idet at de får en hurtigere mere glidende oplevelse.

Mulighed for opskrivning til nyhedsbreve

En anden stor fordel er at moderne systemer giver dig muligheden for at kunderne kan blive tilmeldt nyhedsbrevet. Det betyder at det er nemmere for dig at få dem integreret med dit mailprogram , som gør du kan kontakte dem nemmere, som ydermere bevirker at du kan sælge mere.

Så der er mange gode valide årsager til du skal overveje at bruge et webshops system uanset hvor meget du sælger, for fordelene opvejer langt udgiften og tiden det tager at opsætte for den er hurtigt tjent ind igen i sparet tid på dagligdagsopgaver som bliver overflødiggjort af systemet.

Kilde:

Prestatips.dk

2 thoughts on “Derfor skal du bruge et webshops system

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *