Øvrigt

En midlertidig leder er løsningen når behovet opstår

Somme tider står en virksomhed i en situation, hvor en person i en lederposition af den ene eller anden årsag akut må forlade virksomheden. Sådanne situationer er yderst problematiske for en virksomhed, da virksomheden så meget pludseligt vil stå uden nogen til at lede, fordele og tage ansvar for virksomhedens retning og kurs.

Dette er også forbundet med store negative økonomiske konsekvenser for virksomheden, da den skal bruge resurser på at finde en ny person med de helt rigtige faglige og personlige kvalifikationer, der kan overtage stillingen hurtigst muligt.

 

Yderst møjsommelig situation for virksomheden

Det er ofte meget plagsomt for en virksomhed, når den på kort tid skal finde en kvalificeret ny ledelsesprofil til en nøgleposition i virksomheden.

Af den grund er der mange virksomheder, der gør brug af rekrutteringsbureauer, som hjælper med at finde den helt rigtige profil.

Der er dog forskel på de forskellige rekrutteringsbureauers erfaringsniveauer, når det kommer til rekruttering af ledere og chefer, da det er en specialiseret gren af rekruttering, der udelukkende har med ledelsesprofiler at gøre. Til at løfte en sådan opgave, skal man have fat i nogen, der er eksperter på området.

 

Stort kendskab indenfor interim management

Ét af de bureauer, man kan pege på, der er specialiseret og eksperter inden for denne rekrutteringsgren, er Nextt Management, som hører til blandt de førende i Interim Management-branchen i Danmark.

Hos Nextt Management mener man at: ”Interim Management bygger på gensidig tillid”, hvilket er en grundlæggende tilgang hos dem.

Interim Management betyder “midlertidigt lederskab”, og er den fagterm, der bruges i branchen til at betegne dette specifikke rekrutteringsområde.

Indenfor Interim Management er fokus stillet skarpt på at finde og levere gode, relevante og velkvalificerede ledelsesprofiler, som har alle de rette kompetencer, der skal til for at besidde stillingen hos den specifikke virksomhed.

Nextt Management kører man med en hurtig behovsafdækning, samt en god og hurtig proces, der sikrer tiltrædelse af den helt rette profil i stillingen.

 

4 fordele ved at lade Nextt Management stå for rekrutteringen af en ledelsesprofil til jeres virksomhed:

 1. Nextt Managements yder altid hurtigt behovsafdækning, så det tager kortere tid at finde den rette interim manager
 2. Nextt Management har over 18 års erfaring med interim management
 3. Nextt Management leverer en ledelsesprofil på max. 10 dage, hvor normen er flere måneder *
 4. En interim manager igennem Nextt Managemnet er omkostningseffektiv, da vedkommende vil kunne skabe resultater fra dag ét

 

Nextt Management er erfarne i at løse ledelsesopgaver indenfor:

 • Kriseledelse
 • Forandringsledelse
 • Projektledelse
 • Vækstledelse
 • Midlertidig ledelse
 • Specielle projekter

 

Nextt Management kan hjælpe med at rekruttere ledelsesprofiler med følgende titler:

 • Interim CEO (Chief Executive Officer)
 • Interim CIO
 • Interim HRO
 • Interim CMO
 • Interim CTO

Nextt Management har et løbende samarbejde med førende internationale Interim Management virksomheder, hvilket betyder at de også har rig mulighed for at kunne operere og eksekvere uden for Danmarks grænser. Desuden sætter de en ære i altid at hjælpe den pågældende virksomhed med at finde frem til de allermest kompetente og velkvalificerede personer til den specifikke nøgleposition.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *