Øvrigt

Vælg de helt rigtige alufælge til din bil

Når du skal vælge alufælge til din bil, så er her nogle tips.

Det er ikke altid lige nemt at finde de helt rigtige alufælge når. For det første er der så mange forskellige mærker og modeller på markedet at man kan se sig helt blind. Derfor kan det også være en god ide ikke at søge alt for længe. Find nogle der syntes er flotte og hold dig til det. Hvis du virkelig vil kan du søge videre og altid finde nogle der måske er flottere. Sådan kan du så forsætte og aldrig få købte nogen.

Når du skal vælge fælge til din bil, er det en god ide at kigge nærmere på hvad de skal bruges til. Det er nemlig vigtigt om de skal monteres til vinter eller sommer. Skal de også sidde på bilen om vinteren, skal du nemlig holde dig væk fra de modeller der har polerede overflader. Det gælder endda hvis de kun er delvis poleret. Disse typer kan nemlig ikke helt så godt tåle den hårde vinter og dermed kan de blive grimme i kanterne på de polerede områder. Derfor anbefales det at du vælger hellakerede fælge til brug om vinteren.

Udseendet er dybest set smagssag, men en fælge med mange små eger og detaljer er altid mere bøvlet at holde ren. En fælge med de klassiske 5 eger og god afstand mellem dem, gør det nemmere at vaske dem. For nogle kan det også være noget der bør overvejes.

Som det sidste kræver det selvfølgelig at de passer nøjagtig på bilen. Her skal hulafstand, ET og størrelse passer. Dette er vigtigt så de overhovedet kan skrues på bilen, og at de ikke går mod nogen steder. De fleste sider der tilbyder fælge sørger dog for kun at vise det udvalg der passer til din bil. Det eneste der kan være vigtigt at forhøre som om vægten, hvis du har en bus, elbil eller SUV. Vil du gerne se stort udvalg, så kig på www.artcars.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *