Hus og Have

Et rent hjem med ny støvsuger

En ny støvsuger kan gøre underværker for dit hjem. I dag findes der alligevel så mange varianter på markedet, at en støvsuger ikke længere bare er en støvsuger: Det er en livsstil. Derfor skal du vælge en støvsuger, der passer til den måde, du lever på. På den måde kan du gøre støvsugningen til en del af dagligdagen uden alt besværet, som normalt følger med. Læs videre og bliv klogere på, hvilken støvsuger du skal vælge. 

Hvis din støvsuger derhjemme er ved at suge på sidste vers, så er det nok på tide at overveje, hvilken støvsuger, du skal investere dine penge i næste gang. Med den rette støvsuger kan du spare dig selv for både tid og besvær. Støvsugningen derhjemme behøver nemlig ikke være besværlig.

Med denne Electrolux støvsuger test kan du finde den bedste støvsuger fra Electrolux, som du kan få til dit hjem. De laver rigtig mange forskellige slags støvsugere. Den svenske fabrikant har både tænkt på den miljøbevidste og den støjsensitive, da du både kan få støvsugere lavet af genbrugsplast og få en støvsuger, der er ultrastille. Hvis du reagerer voldsomt på larmen fra en støvsuger, så har Electrolux lige støvsugeren til dig. 

Find støvsugeren til din personlighed  

Faktisk fortæller støvsugeren en hel del mere om os, end vi måske lige har tænkt over. De fleste tænker sikkert, at det er fint, hvis den bare kan suge støv, men i dag kan du få en støvsuger til alle slags formål og i mange varianter. Du kan se, hvilken slags støvsuger der passer bedst til dig her: Bedst i test støvsugere. Her giver vi dig et lille overblik over, hvilken type støvsuger du kan vælge imellem.

Robotstøvsuger

Vi starter med det sidste nye. Robotstøvsugeren bliver bedre år for år, og selvom den ikke er perfekt, så er det stadig en luksus for mange, der har altid for travlt til at bekymre sig om støvsugningen derhjemme. Du kan sætte en robotstøvsuger til at køre, mens du er på arbejde. Så fiser den rundt i stue, gang, køkken og hvor en den kan komme rundt, og den suger støv, skidt og snavs op. Det er så enkelt, som det lyder.

En rigtig smart robotstøvsuger sætter sig selv til ladning, når den er ved at løbe tør for strøm. Så behøver du ikke bekymre dig om det. En robotstøvsuger er til dig, som føler du har for travlt med arbejde og familie til at spekulere over, hvornår og hvor meget der lige skal støvsuges. Hvis I har husdyr, og der altid ligger lidt hår rundt omkring, er robotstøvsugerne særdeles velegnet, fordi den kan køre rundt og tage den, mens der ikke er nogen hjemme. Så er der altid et støvfrit hjem at vende tilbage til. 

Håndstøvsuger

Hvis du er typen, der elsker at sidde i sofaen med chips og kiks og andet mad, der kan smuldre, så kan håndstøvsugeren være en rigtig god ide. Det er aldrig fedt, når der er krummer i sengen eller sofaen, og det kan være helt umuligt at få op med en almindelig støvsuger. 

En håndstøvsuger er let og enkel at bruge, og du kan komme ned i alle hjørner og afkroge af både sofa, seng, puder og dyner, og hvor end der nu ligger krummer og fnullermænd. Den kan komme ind steder, hvor den almindelige støvsuger kommer til kort. 

Ledningsfri støvsuger

Er du den, der elsker at lytte til musik, mens du gør rent? Den, der elsker at gøre rengøringen til en leg? Så kan du tage en svingom med en ledningsfri støvsuger. Den giver dig masser af bevægelsesfrihed, så du kan komme rundt alle steder uden at bekymre dig om, hvor nærmeste stikkontakt sidder. Det er klart den sjoveste måde at støvsuge på. 

Poseløs støvsuger

Hvis der roder lidt derhjemme, og du ofte kommer til at støvsuge mønter, LEGO-klodser eller andre småting op, så kan den poseløse støvsuger redde dig fra meget besvær. Den samler støvet i bakken, som er let at komme til. Hvor en pose støver og sviner, når den skal tages ud, så gør en poseløs støvsuger det meget lettere at skille sig af med alt snavset igen. Så finder du let dine ting igen, hvis du skulle komme til at støvsuge dem op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *