Inspirationskataloger

Få gode ideer til dit første armbånd som mand

Det er nemt at tro at smykker kun er til kvinder. Men armbånd er kommet på mode i seneste tid, også til mænd. Endda har armbånd til mænd været en ting i mange kulturer. Selvom der er kommet mange lækre designs på markedet, kan det hele virke lidt spøjst og underligt. Men med de nye seje designs, er det sikkert, at du vil kunne finde noget mandligt med stil, som passer til netop dig. Det kommer ultimativt an på hvad dine ønsker og præferencer er. Men du kan læse videre for at få nogle gode inspirationer på armbånd til mænd. Når det kommer til armbånd, så er der nogle design-træk som er mest egnet sig til kvinder med et meget feminint look. Det samme kan siges om mænd.

Forskellige designtræk som du kan gå efter

Når det kommer til design-træk hos armbånd til mænd, er der også visse look som udtrykker maskulinitet. For eksemplet er et flettet læderarmbånd meget populært for dets stilfulde og rå design. Hvis du som mand også gerne vil udvise styrke, kan du gå efter et armbånd i rustfrit stål. Dertil kan man få designs med et lænke-look som udviser et vis maskulint signal. Derudover er sådan et armbånd også praktisk, som navnet antyder. Det er mindre skrøbeligt og kan holde til lidt af hvert. Også med hensyn til vejret. Hvis du er til det mere spirituelle, er der mange armbånd, som gør brug af spirituelle symboler, som kan tilpasses til din religion. Mange forhandlere sælger vedhæng, som kan sættes på efter dine behov.

Bær dit armbånd med stolthed og stil

Som nævnt før, er armbånd ikke bare en ting til kvinder. Men hvis du gerne vil give dit outfit nogle elegante detaljer, kan du indarbejde armbåndets design i din påklædning. Et armbånd for mænd er lidt ligesom et herreur. Det er en lille del af dit outfit men det kan udvise karakter og karisma. For eksempel hvis dit outfit er et jakkesæt, kan et armbånd i metal eller rustfrit stål hjælpe med et klassisk stilfuldt look. Derimod hvis dit outfit ligger i den mere uformelle ende, kan du tage et læderarmbånd eller et armbånd med perler. Det skal dog ikke forhindre dig i kombinere og mixe til hvad der passer til dine præferencer. Dertil får du mulighed for at skabe din helt egen unikke stil. Dertil tænk på dit armbånd på samme måde som du ville tænke på et herreur.

Sådan vælger du den rette størrelse på dit armbåndsur

Måske er du gået forbi en smykkeforretning og du har set et armbånd som du måske synes ser godt ud, men du er i tvivl om størrelsen. Normalvis ville man tage ind i butikken og spørge medarbejderne til råds. Men muligheden er ikke den samme hvis du køber over nettet. Selvom du får mulighed for at selv vælge størrelsen, kræver det at du kender din størrelse. Du kan også selv gøre processen nemmere ved at selv måle dit håndled. Den mest hyppige metode er ved brug af el målebånd eller en strips af papir.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *