Øvrigt

Få tid og overskud til din hobby

At skabe tid er noget af det mange mennesker stræber efter. Dette er ikke nogen nem opgave, men hvis det lykkedes en så er den tid man får, ikke noget man kan sætte værdi på med penge. Dette kan nemlig give en frihed til at gøre det man kan lide og gøre og automatisere det man ikke rigtigt gider. Selvom dette måske lyder til at være en svær opgave, så behøves det ikke at være så kompliceret.

Små ting gør store ting

At gøre mange små ting kan tage en tid. Dette kan faktisk tage alt ens tid. Når man laver mange små ting, så føltes det måske ikke som om det tager særligt lang tid, men hvis man samler den tid sammen, så finder man ud af hvor meget tid man kunne spare. Hvis man eksempelvis hele tiden tænker på hvornår man skal vande ens blomster igen og bruger lidt tid på det hver dag, så kan dette sagtens tage et par timer i måneden. Dette er tid man kunne have brugt på mange andre ting. Så i stedet for at bruge tid på dette, kunne man købe nogle kapilærkasser. Dette er nogle kasser der sørger for at ens planter bliver vandet automatisk. Det eneste man skal gøre, er at skaffe noget gødning til kapilærkasse. Hvis man gjorde dette med mange af sine små ting, ville det i sidste ende give en rigtigt meget tid man kunne bruge på alt muligt andet. Det er nemlig vigtigt at gøre noget af det man kan lide, for at give en bedst mulig livskvalitet.

Hvad skal man bruge denne tid på?

Det er ikke særligt vigtigt hvad specifikt man bruger sin opsparet tid på. Det vigtigste er, at man bruger den på noget man kan lide at gøre. Så hvis man kan lide at jage, så skal man bare tage fat i sin crosman og tage ud i skoven med drengene, for at jage. Kan man derimod godt lide at ligge på sofaen og se nogle afsnit af en god serie, så er det det man skal gøre. Dette handler om at få tiden til det man gerne selv vil gøre, om det så er noget aktivt eller man måske gerne vil have noget tid at slappe af i, fordi man knokler resten af dagen på arbejde, er op til ens selv. Dette er noget man skal mærke efter i sig selv og finde ud af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *