Øvrigt

Iværksætter – Sådan får du trafik til din hjemmeside

Som iværksætter er der mange ting, du skal lave fra bunden. Du har sikkert allerede fået en hjemmeside op at køre, hvor du kan sælge produkter eller ydelser fra. Der kommer bare ikke den store trafik til din hjemmeside. Det kan du dog løse.

Med nogle få justeringer kan du få mere trafik til din hjemmeside. Det kan være dét, der sætter skub i din forretning. Læs med her, og bliv klogere på hvordan.

Vær synlig på søgemaskiner

For at få trafik til din hjemmeside er du nødt til at være synlig på søgemaskiner. Det kan være en søgemaskine som Google, som er en af de mest anvendte søgemaskiner. ”Hvorfor SKAL jeg være synlig på Google?”, tænker du måske. Det er såre simpelt.

Du er nødt til at hjælpe potentielle kunder lidt på vej. De kender sikkert din præcise adresse til hjemmesiden. Det kan derfor være svært at finde din hjemmeside. Den kan dog komme frem på Google, når potentielle kunder søger på noget, der er relevant for din hjemmeside.

Sælger du strømper til herrer, er det selvfølgelig relevant, at du dukker op på Google, når der er en, der netop søger på ”strømper til herrer”. Det kan derfor skabe mere trafik til din hjemmeside, når du er synlig på Google.

Vi giver dig i det efterfølgende nogle råd til, hvordan du kan blive mere synlig på Google.

Arbejd med din SEO

SEO er vigtigt, når du skal blive mere synlig på Google. På dansk står SEO for søgemaskineoptimering. Det vil i bund og grund sige, at du arbejder med indholdet på din hjemmeside. Det er især teksterne, som du skal optimere (hvis der overhovedet er tekst).

Når du skal søgeordsoptimere din hjemmeside, skal du sørge for at inddrage relevante søgeord i teksten. Det skal dog forekomme naturligt. Google er nemlig ikke helt dumt.

Plastrer du din hjemmeside til med 1.000 x ”strømper til herrer”, vil du blive straffet. Du vil derfor havne bagerst på Google. Det har du selvfølgelig ikke lyst til.

I stedet skal du nævne søgeord relevante steder, hvor det forekommer naturligt. Sørg for at nævne søgeord i overskrifter, underoverskrifter og naturligt i brødteksterne. Det kan gøre en kæmpe forskel for din synlighed på Google.

Linkbuilding kan gøre dig mere synlig

Som en del af at være synlig på Google, kigger Google også på, hvad andre synes om din hjemmeside. Det er i forhold til, om andre linker til din hjemmeside. Det ses nemlig som en form for troværdighedsstempel. Du kan derfor få meget ud af at arbejde med linkbuilding.

Linkbuilding betyder netop, at du får henvist til din hjemmeside fra eksterne kilder. Det er en lidt sværere disciplin at få succes med, hvis du sidder med det alene. Ofte kan det derfor være bedre at bruge professionelle til dette. Køb linkbuilding nemt og hurtigt her.

Professionelle kan hjælpe dig med at komme ind de rigtige steder og med det rigtige indhold. Det er også noget, der kan rykke på din placering på Google.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *