Øvrigt

Bruger du aldrig butterfly, skal det måske genovervejes

En butterfly kan gøre en kæmpe forskel på dit outfit. Har man eksempelvis smoking på, er en butterfly lige det sidste touch. En butterfly er en dejlig simpel ting. Men samtidig er den super elegant. Det er noget, man hurtigt kan tilføje, som der gør en stor forskel. Der er altså flere fordele at hente, vil man gerne peppe sit outfit lidt op. Ofte vil man bruge sin butterfly til bestemte begivenheder, hvor man gerne vil være klædt fint på. Eksempelvis til bryllup, fødselsdag, bytur og meget mere.

Butterflies fås i mange varianter

Da butterflies er populære, fås de i utallige varianter. Så lige meget hvor kræsen man er, kan man altid finde noget, der passer. Både i forhold til farven, men også mønsteret. Nogle er til en prikket butterfly, mens andre foretrækker ternet. Heldigvis er det jo fuldstændig op til en selv hvad, man går i. Køb butterfly til mænd. Er du en af dem, der ofte går med slips? Så er det måske på tide, at du prøver en butterfly. Mange af os har det med at finde noget, vi er komfortable med. Og så er det det, vi holder os til. Men ofte er det ganske sundt at prøve noget nyt. Også selvom det er en mindre ændring fra slips til butterfly. Kan man ikke lide det, kan man jo hurtigt gå tilbage til det, man holder mest af.

Hvis man ikke er helt sikker i sin sag, kan man prøve med en billig butterfly. Føler man sig godt tilpas, kan man jo altid finde den, der passer perfekt efterfølgende. Om det så skal være ternet, sort eller noget tredje. Føler man sig vovet, kan man jo også prøve med en rød butterfly. Det er bare med at finde det, der dækker de behov, man står med.

En butterfly er den perfekte gave

Mangler du gaveønsker fra manden i dit liv? Eller måske en søn eller ven? Så kan en butterfly faktisk fungere ganske glimrende som gave. Der er naturligvis altid det ved gaver, at man aldrig er helt sikker. Vil man ramme plet, er det jo med at vide hvad, modtageren egentlig er til. Om ikke andet, er det da en god måde for modtageren at udvide sin horisont på. Nogle gange er det også på den måde, at folk får prøvet nye ting af – for eksempel en rød butterfly.

Hvad end det er til fødselsdag, jul, studentergave eller noget andet, kan det passe ganske fint. Er man til et herre arrangement, der involverer gaver, er en butterfly også en sjov ide. Eksempelvis hvis man spiller pakkeleg til en julefrokost. Hvis så vinderen af gaven ikke er til butterflies, kan han måske bytte med en anden. Så er der hvert fald nogen, der får glæde af den. Ofte er butterflies ikke så dyre, så det kan også fungere som en slags ekstra gave. Eller bare en lille gave, man giver, for at minde nogle om, at man holder af dem. Det er helt op til en selv, hvad man vil gøre. Men der er ingen tvivl om, at modtageren vil blive glad for en ny butterfly.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *