Øvrigt

Pas godt på din telefon

Der findes ikke nogen bedre følelse end at stå med en ny og lækker smartphone i hånden. Dog glemmer rigtig mange at en smartphone også kræver lidt pleje og omsorg, hvis den skal holde længe og stadig se ud og virke som ny.

Brug et panserglas til din iPhone

Mange har deres smartphone liggende løst i tasken eller lommen. Det udsætter telefonen for en del nærkontakt med de andre ting, der kan ligge i tasken eller i lommen. Er man uheldig, kan det give ridser og skrammer ikke at beskytte telefonen ordentligt. En nem og smart løsning er et panserglas. Har du en iPhone 6s vil et panserglas iPhone 6s beskytte din telefon mod unødige skrammer. Skulle du være så uheldig at tabe din telefon, kan det være panserglasset der redder telefonen fra at gå helt i stykker.

Flipcover beskytter telefonen i tasken

Efterhånden kan der fås mange smarte covers, der er med til at beskytte telefonen mod ridser og uheld. En løsning, som rigtig mange har valgt, er et flipcover. Med en side der foldes over skærmen, er telefonen godt beskyttet nede i tasken. Nogle flipcovers kan endda fås med kortholder, hvilket gør at det ikke længere er nødvendigt at tage sin pung med overalt. Bare man husker telefonen.

Vær opmærksom på vejret

Både for meget varme og for meget kulde er rigtig skidt for smartphones. De fleste har prøvet at telefonen er gået ud, selvom der var en del batteri tilbage. Dette skyldes højst sandsynligt at det var for koldt udenfor, da telefonen blev brugt. Lad derfor telefonen blive i lommen, når det er koldt og sørg for at telefonen ikke ligger i direkte sol om sommeren. Tager du disse forholdsregler, burde du ikke opleve nogle forstyrrelser i telefonens opførsel og funktion på grund af vejret.

Rengør telefonen og fjern snavs fra indgangen

Der skal ikke meget til før der kommer snavs ind i telefonens indgange. Da telefoner tages med overalt, kan der meget nemt komme alverdens skidt ind i de små indgange i telefonen. Kommer der meget snavs, kan det faktisk gå ind og påvirke telefonens funktion, opladerevne og lydkvalitet i høretelefonerne. Rens og rengør derfor gerne telefonen en gang i mellem, så holder den længere og du risikerer ikke at der sker udsving i telefonens funktioner. Tør også skærmen af jævnligt, da der kan samle sig en del skidt fra både fingre og ansigt, når du taler i telefon. Selvom du har et panserglas på din iPhone 6s, skal du stadig rengøre skærmen for at undgå bakterier og snavs.

Løber din telefon hurtigt tør for strøm?

De fleste kender godt dette tip til at strække batteritiden på smartphones, men det skader ikke at høre det igen. Sluk de apps der kører i baggrunden, da de sluger unødvendig strøm fra batteriet. Luk derfor for GPS, Bluetooth og Wi-Fi, hvis du ikke bruger dem.

Det gælder om at passe på sit batteri, da der ikke er noget at gøre når batteriet først er ved at være dårligt. En tommelfingerregel er at batteriet mister ca. 10% kapacitet for hvert år det bruges.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *