Kultur

Køb din autocamper i Viborg hos Ahorn Danmark

https://ahorndanmark.dk/koeb-autocamper/ – Dette er siden du bare SKAL besøge hvis du drømmer om en autocamper. Her finder du et stort udvalg af autocampere fra det tyske mærke Ahorn. Her er det nøgleværdier som sikkerhed, kvatitet og komfort som virkelig er i højsædet. Tag en tur gennem europa og mærk friheden i din nye autocamper. Der er ingen grund til at skulle bestille hoteller, moteller eller andre overnatningsmuligheder, i kører hvor hen i vil, hvor langt i vil og så hurtigt i vil. Der er nemlig ingen grænser i en autocamper. Bliver i søvnige finder i bare en parkerinsplads og så kan i overnatte der. 

Det kan også være i lige pludselig falder over den smukkeste udsigt. Så er det da nærliggende måske at blive der natten over og få det hele med. 

Lofterne, gulvene og de udvendige paneler på Ahorn camperne vil forsat blive produceret af stærk og modstandsdygtig glasfiber forstærket med plastik (GFK), der har en robust Gelcode belægning. Det sikrer beskyttelse mod hagl og minimerer udgifterne til reparation, hvis uheldet skulle være ude. Det moderne og elegante interiør og det omfattende LED-lys i vores campere skaber også en hyggelig atmosfære, når I er på farten.

Vi står gerne til rådighed til at besvare jeres spørgsmål angående vores campere og de mange muligheder.

  1. Få mere frihed på ferien med en fleksibel ferieform
    Når vi snakker om kør-selv-ferie i en autocamper, er der tale om en rejseform med stor uafhængighed og dermed en masse frihed. Nogen vil sige at der er tale om den ultimative frihed, ved at holde ferie på en anderledes og mere spændende måde i en autocamper. I kombination af køretøj, seng, køkken og toilet/bad, er en autocamper et rullende hotel, da du ganske enkelt har alt med på farten.

Derudover ligger der også meget frihed i denne rejseform, da du har mulighed for at overnatte tæt på oplevelser, såsom byer, naturparker, turistattraktioner, vandreområder, skiområder, strande mm. En anden fordel, ved at leje en autocamper er den frihed du har til at ændre planer undervejs. Ofte kan vejret være uforudsigeligt og så er det en fordel at kunne tjekke vejrudsigten og sætte kurs mod et mere behageligt klima.

  1. Perfekt ferieform til naturelskere og outdoor mennesker.
    Er i naturelskere, så kan I med fordel leje en autocamper. Ferie i en autocamper indbyder i stor stil til ude-liv. På ferie i en autocamper, har I mulighed for at komme helt tæt på naturen og holde ferie i smukke naturområder. Med en lejet autocamper fra Ahorn Danmark har du dit eget toilet/bad samt køkkenfaciliteter, vand og strøm, som gør det muligt for dig og din familie at komme helt tæt på naturen og nyde smukke landskaber i ro og fred, med faciliteterne i orden.
  2. Ferie med fri for udpakning og hoteller
    Kør-selv-ferie betyder som regel, en bil der er pakket til randen, ind- og udtjekning af hoteller undervejs samt udpakning af baggage.

Alt dette slipper I for, ved at leje en autocamper hos Ahorn Danmark. Der skal kun ”flyttes ind” én gang for alle og så er jeres rullende hotel klar til ferie. I en autocamper fra Ahorn Danmark, er der masser af opbevaringsplads, så I kan have alle de ting med, der er nødvendigt for en god ferie. I skal dog ikke forvente at ”housekeeping” står og banker på døren om morgen, så i står selv for at rede senge og holde autocamperen ryddelige, men til gengæld har I ro og fred, og ingen naboer der fester til langt ud på natten. Medmindre i selv vælger det naturligvis.

 

Se udvalget på https://ahorndanmark.dk/koeb-autocamper/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *