Kultur

Kommende sundhedspersonale: Rejs ud og lær

Har du en drøm og ambition om at arbejde indenfor sundhedssektoren – og helt specifikt som sygeplejerske? Oplev en helt unik sygeplejerske praktik i Afrika, hvor du får prøvet faget af på et vaskeægte hospital i en anden verdensdel. Skab erfaring, bliv klogere, bliv mere afklaret og få oplevelser og venner for livet, når du rejser med Try Medics til Zanzibar eller Uganda. 

Unik oplevelse 

Der er mange gode grunde til at komme i praktik i Afrika. Med en hospitalspraktik i Afrika får du skubbet grænserne i et U-land. Oplevelsen er helt unik og vil give dig store oplevelser for livet, som du vil lære en masse af gennem din tid derhenne. Vælg en praktiktid på mellem 4 og 12 uger. 

Venskaber og relationer for livet 

Forestil dig at rejse til et ukendt land med en ukendt gruppe mennesker. En gruppe mennesker, som du skal bo med i 4 til 12 uger, og som du vil få unikke oplevelser sammen med. Sammen vil I skabe de samme minder, gennemgå de samme ting og få de samme oplevelser. Oplevelser, som binder jer sammen. Venskaber, som vil vare længer – måske for evigt. 

Og det er ikke bare venskaber du får. Det er ligesindede, unge mennesker, som har den samme drøm som dig. Nemlig drømmen om at blive sygeplejerske. Brug hinandens tanker, drømme og erfaringer til at komme tættere på hinanden, og til at komme tættere på jeres fælles drøm; nemlig at blive sygeplejerske. 

Sæt livet i perspektiv 

At være i sygepleje praktik i Afrika er ikke noget at tage for givet. Med et sådant forløb vil du opleve, hvordan man håndterer syge, svage og svækkede i U-lande, med helt andre ressourcer, end dem vi er vant til i vores del af verden. Oplev hvordan forskellige mennesker agerer forskelligt og oplev, hvordan forskellige sundhedssystemer gør tingene forskelligt. 

Arbejde og fritid 

Når du drager mod Afrika i praktik, så vil du opleve en god portion arbejde, og du vil opleve en god portion fritid. På den måde har du god tid til at lære de andre at kende, og ikke mindst har du tid til at udforske det Afrikanske land, lige meget om det er ved safari, dykning, kulturelle rundture eller en hyggelig stund rundt om et bål med lejrmusik 

Du kan regne med en arbejdstid på ca. 4,5 time om dagen om formiddagen, mens der en gang om ugen er afsat en eftermiddag til undervisning. Er det ikke nok praktik for dig? Så kan du forlænge din praktikdag efter ønske. 

I weekenden er der fri leg, og her har du mulighed for at skabe nogle fantastiske oplevelser og øjeblikke med dine praktikkammerater. 

Der er altså super mange gode grunde til at tage en sygepleje praktik i udlandet, hvis du har en drøm om at arbejde indenfor den sektor. Hjælp mennesker i nød, mens du lærer dig selv, dine kammerater og ikke mindst Afrika bare en smule bedre at kende. Alt sammen og meget mere får du med denne praktik. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *