Masser af muligheder gennem praktik i udlandet

Hvis du er interesseret i en karriere inden for sundhedssektoren, kan et praktikophold i udlandet være en god måde at få erfaring og lære om området på. Du vil kunne observere og lære af fagfolk, der allerede er uddannet inden for sundhedssektoren, og modtage yderligere teoretisk uddannelse for at øge din viden. De fagfolk, som du følger under dit praktikophold, vil fungere som mentorer for dig og vil kunne give dig indsigt i, hvad jobbet indebærer som færdiguddannet. Denne type praktik kan give dig mulighed for at udforske forskellige aspekter af sundhedsområdet og få værdifuld erfaring, som vil hjælpe dig i din fremtidige karriere. læs mere omkring praktik i udlandet sabbatår.

Praktik i udlandet er et godt studievalg hvor du få erfaring

Et praktikophold i udlandet er med til at afklare dine tanker om det arbejde, du ønsker at udføre. Det kan også være med til at danne et godt grundlag for dit studievalg. Med hensyn til fastholdelse og frafald oplever sundhedsuddannelser generelt et større antal frafald i den første kliniske studieperiode. Det kan skyldes, at ens forventninger og tanker om arbejdet ikke stemmer overens med det, man oplever i den kliniske praksis. Et praktikophold i sundhedssektoren i udlandet kan være med til at afstemme forventningerne. Du kan læse mere om denne tendens i denne artikel. At opleve at være i et hospitalsmiljø før et eventuelt studie kan hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om, hvorvidt dette område er det rigtige for dig. Et praktikophold i udlandet giver også gode muligheder for at skabe netværk og lære mere om sundhedssystemet i et andet land.

Få en sikker destination med praktik i udlandet

De yder støtte på destinationen for at sikre, at dit ophold forløber som planlagt, og at du bliver introduceret ordentligt til hospitalet og de involverede mentorer. Programlederen vil overvåge dine fremskridt dagligt og være til stede under hele dit ophold. Du vil bo i Try Medics-huset sammen med resten af dit hold. Ud over programlederen vil der være kokke, rengøringsfolk og chauffører. Når du rejser med Try Medics, bor du i et af deres huse på din valgte destination. Det er altid sjovt at bo sammen med andre, der deler samme interesse som dig. De oplever, at der opstår nye venskaber for livet mellem rejsende. Det er derfor sikkert at gå alene på dit ophold. Deres huse har store haver, gode afslapningsområder, tv og værelser med køjesenge. Desuden er der wifi i husene, så du kan holde kontakten med dem derhjemme! Hastigheden er dog ikke som i Danmark. Sikkerhed er deres højeste prioritet hos Try Medics. De ønsker, at du skal føle dig tryg og komfortabel under dit ophold, så de træffer foranstaltninger for at sikre deres gæsters sikkerhed. Deres huse ligger i sikre områder og overvåges af sikkerhedspersonale 24 timer i døgnet. Derudover har de en streng politik vedrørende besøgende i deres ejendomme. Kun registrerede gæster er tilladt på ejendommen, og alle besøgende skal anmeldes på forhånd. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *