Øvrigt

Miljøvenlig og bæredygtig emballage er godt for miljøet

En papkasser er noget af det mest praktiske og miljøvenlige materiale vi har når det handler om emballage til forsendelse, flytning, opbevaring og mere. 

Systemkassen er en af Danmarks største webshops med papkasser og emballage i alle størrelser, der opfylder alle behov. 

Fordelen ved at købe papkasse fra Systemkassen

  • Fremstillet på egen fabrik af bæredygtig papir
  • Altid papkasser på lager, da de selv fremstiller papkasserne
  • Mulighed for at få tryk eller logo på papkasserne
  • Lave omkostninger og derfor altid billige papkasser

Derfor skal du bruge bæredygtige papkasser

Vidste du, at papkasser og papemballage er noget af det, der bliver genbrugt allermest i Danmark? Det er derfor vil elsker alt i pap, fordi det er nemt at genbruge og når vi skal fremstille nyt, kan vi gøre det fra bæredygtigt skovbrug. Det vil sige, at papiret kommer fra træer, der er plantet til industri. Det går altså ikke ud over naturen og vi fjerne ikke de vilde dyrs naturlige habitat ved at fremstille pap og papir.

Samtidig kan en solid papkasse sagtens bruges mange gange inden den må en tur forbi genbrugsstationen. Store papkasser kan nemt bruges som flyttekasser eller til opbevaring af bøger, tøj eller køkkenudstyr. Ved at vælge en solid papkasse er du samtidig sikret mod, at papkassen kollapser, hvis der stables andre papkasser oven på. Det gør det derfor utrolig nemt at organiserer sig med papkasser. 

Kan man genbruge papkasser?

Ja da – den kan bruges mange gange, men det er dog vigtigt at du er meget opmærksom på, om der er kommet skader i pappet. Det kan nemlig ødelægge stabiliteten i kassen. Måden en 2-lags papkasse er konstrueret på betyder nemlig, at den så at sige holder sig selv oppe. Men kommer der et brud, så mister den hele stabiliteten og der er ingen vej uden om, at papkassen skal kasseres og på genbrugspladsen. 

Tidligere brugte man i øvrigt gamle eller beskadigede papkasser som gulv polstring og isolering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *