Øvrigt

Sådan kommer du i gang med handel

Handel kan betyde mange forskellige ting, men hvis man skal oversætte det engelske ord “trading”, så nærmer vi nok os noget der minder om “handel”. Denne guide kommer derfor til at handle om hvordan du kommer i gang med kryptovaluta trading set fra et dansk perspektiv. Nu tænker du sikkert, at der ikke er nogen forskel på om du er herfra eller andre steder, men det er der faktisk. Det er eksempelvis ikke alle betalingsmetoder, der er tilgængelige alle steder i verden. MobilePay virker eksempelvis ikke alle steder, så hvis du skal købe Ether med MobilePay, bliver du nødt til at gøre det her: https://buyeth.dk/ether-mobilepay/.

Hvorfor kan man ikke betale med MobilePay i udlandet?

Det giver måske lidt sig selv, men vi vælger at forklare det alligevel. På nuværende tidspunkt ejes MobilePay af Danske Bank, og du skal være bosat i Danmark samt have et lokalt telefonnummer for at anvende denne tjeneste. Dette betyder så også, at du ikke bare kan sende penge på tværs af grænser på nuværende tidspunkt. Det er dog forhåbentlig noget de laver snart, så det bliver meget nemmere at købe kryptovaluta i de nordiske lande.

Dette skal man også lige ved

Selv om det teknisk set kunne være muligt for en forhandler af Ether at sælge Ether med MobilePay, så er det ikke nødvendigvis en god idé for dem. Der er nogle ting, de selv skal være opmærksomme på. Først og fremmest skal MobilePay tillade, at deres tjeneste bliver brugt til køb og salg af disse ting, og dette tvivler vi på sker. Kigger man på Paypal, så har de tidligere forbudt af man anvender deres tjeneste til de her ting, og på baggrund af dette har de lukket rigtig mange konti i hele verden.

Sådan kommer du i gang

For at komme i gang på den bedste måde, så bør du sætte dig ind i Ether, hvis det er det, du ønsker at handle med. Man skal vide, hvad man investerer i. Derefter er det et spørgsmål om at finde en god børs, som du stoler på. Du kan med fordel tilgå den ovenstående hjemmeside og finde en god en af slagsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *