Hus og Have

Pift garderoben op med et tøjstativ i vandrør

Leder du efter en kreativ måde at opbevare dit tøj på? Hvorfor ikke prøve at bygge et tøjstativ af vandrør! Dette gør-det-selv-projekt er nemt og kan gennemføres på kun få timer. Alt, hvad du behøver, er nogle grundlæggende værktøjer og forsyninger. I dette blogindlæg vil vi vise dig, hvordan du tilføjer en tøjstativ i vandrør. Lad os komme i gang! Det skal du bruge:

  • Du skal bruge følgende: PVC-rør skåret i fire lige lange stykker. Vi anbefaler, at du bruger en rørskærer, da det giver det bedste resultat. Du kan også bruge en elektrisk sav, hvis du føler dig mere eventyrlysten! Dette gør-det-selv-projekt er nemt og kan gennemføres på blot et par timer.
  • Rørisolering. Det kan fås i de fleste isenkrambutikker.
  • Målebånd.
  • Marker eller kuglepen.
  • Nedstryger.
  • PVC-cement. Kan også fås i de fleste isenkrambutikker.

Nu hvor du har alle dine forsyninger, kan du gå i gang med bygningen. Det første skridt er at måle og markere placeringen af dit tøjstativ på væggen. Vi anbefaler en højde på ca. 160 cm, men du kan justere dette, så det passer til dine behov. Når du har markeret stedet, skal du bruge en ridsestift eller en skarp genstand til at lave et lille hul i væggen. Dette vil være din guide for boring af pilothullet. Bor et pilothul i væggen med et bor, der er lidt mindre end dit PVC-rør. Vær meget forsigtig, når du borer, da du ikke ønsker at beskadige dine vægge! Hvis du ikke er tryg ved at gøre dette selv, kan du bede en anden om at hjælpe dig.

Når pilothullet er boret, skal du bruge en hammer til at banke PVC-røret forsigtigt ind. Vi anbefaler at være to personer, hvis det er muligt, da det gør det nemmere og mere sikkert for alle involverede. For at afslutte dit projekt skal du bruge lidt lim rundt om ydersiden af hver samling, hvor der er huller mellem rørene, og fastgør dem sammen med tape eller klemmer, så de ikke glider fra hinanden, når de flyttes ellerfyldt med tøj. Nu er dit tøjstativ med vandrør klar til brug! Hæng dine yndlingstøjstykker på den, og nyd din nye opbevaringsløsning. Et tøjstativ i vandrør kan også købes online, hvilket naturligt er en langt hurtigere og lettere løsning, hvis du er mere til dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *