Øvrigt

Når penge begrænser drømme

Alle kender til at drømme så meget om noget, at tanken om, at pengene skal være begrænsningen kan virke ulidelig.

Og hvis man bare ikke har pengene her og nu, kan det være svært at vide, hvad man skal stille op. Skal man tage et strakslån? Eller er det i denne omgang, man har heldet med sig – vind i julekalender quiz?

Give afkald på det, man elsker

En lockdown har ligget som en tung dyne over hovedet på danskerne – og resten af verden. Folk har måtte give afkald på en masse ting, og heriblandt de ting, de elsker mest.

Både på det menneskelige plan med kontakten til de nærmeste, hvis nærkontakten ikke var en mulighed grundet en for stor risiko. Men også et afkald på rejser, caféture mm. Alle disse steder, hvor man normalt dyrker selvkærligheden, hinanden, og hvor man aktivt tager sig tiden til disse små elementer, der kan være med til at pifte hverdagen lidt op.

En lille pengepung, men en god ferie

Mange har, som følge af corona og nedlukningen, mistet arbejde og derved mistet indtægt. Dette har kunne mærkes på det økonomiske overskud, for man har ikke kunne gøre andet end bare at sidde passivt og se på i uvisheden om, hvornår alt igen ville åbne og stolen på arbejdet ville blive indtaget.

Hvis man er heldig, har man måske modtaget lønkompensation, men dette er langt fra gældende i alles tilfælde. Men hvad så, når det bliver muligt at rejse igen og pungen ikke har den størrelse, den plejede at have.

Hvordan strukturerer man så den drømmeferie, man har gået og længtes efter i så mange måneder? En ferie behøver ikke at koste dyre domme, og der er mange måder, man kan imødekomme budgettet på samtidig med, at man opnår feriestemningen.

Intet bedre end roadtrip gennem Europa

Feriebegrebet er bredt og varierer fra person til person, men overordnet set, handler det om at trække stikket fra hverdagen og placere sig selv i situationer, der adskiller sig fra denne. Dette kan gøres på mange måder.

Man kan fx fylde bilen op – 5 mennesker, minimal oppakning og så afsted på motorvejene sydpå. Brændstoffet kan splittes alle mand imellem, og overnatningerne kan foregå på billige steder, man støder på undervejs.

Hvad er federe end at køre gennem Europa med sine venner eller sin familie, hvor man helt selv bestemmer, hvor man gør ophold, og hvor man ikke er bundet af nogen tidsplan eller købte billetter.

One thought on “Når penge begrænser drømme

  • I use one at a time, a 15 25 drops of the tincture several times a day, for two weeks best cialis online sotalol kinderparacetamol etos Beyond the simple pleasure of imagining how these movies might have turned out, is the opportunity to speculate on the extent to which, had they been made, they might have affected the careers of those involved and, in turn, the history of cinema itself

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *